Rate this post
 • Mooier met wimperextensions
  Rate this post

  Sinds oktober 2014 is Total Beauty Alkmaar te vinden aan de Europaboulevard 346A in Winkelcentrum De Mare. Total Beauty Alkmaar richt zich op het zetten van wimperextensions volgens de ‘one by one’-techniek.

  De voordelen van de ‘one by one’-techniek voor wimperextensions is dat de extensions er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten: 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en je bespaart ‘s ochtends tijd.
  Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd, waardoor de kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook heel dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met jou welke wimpers het best geschikt zijn.
  Tijdens de eerste behandeling worden, afhankelijk van de hoeveelheid eigen wimpers, 70 tot 90 extensions per oog aangebracht. Een behandeling voor een nieuwe set wimpers duurt gemiddeld één tot anderhalf uur.
  De wimpers blijven 6 tot 8 weken zitten. Door de natuurlijke cyclus van de wimpers is het noodzakelijk om tussen 2 tot 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Gedurende deze nabehandeling worden de losse wimpers verwijderd en worden nieuwe extensions geplaatst op de lege plekken.

  Voordelen:
  – Natuurlijke uitstraling, 24 uur per dag
  – Wimperkrultang en mascara geheel overbodig
  – Lengte en dikte aangepast aan jouw wensen
  – De wimperextensions zijn bestand tegen water, ­traanvocht, licht, zon en zee
  – Praktisch gewichtloos: je voelt en ziet de extensions niet zitten
  – De wimperextensions blijven ongeveer 6 tot 8 weken ­zitten en vallen geleidelijk uit

  Overige behandelingen
  Total Beauty Alkmaar is niet alleen gespecialiseerd in het zetten van wimpers. Bij Total Beauty Alkmaar kun je ook terecht voor:
  – tandenbleken
  – spraytanning
  – hairextensions
  – wenkbrauwen epileren en verven
  – IPL-behandelingen (vanaf 16 februari)
  – epileren door middel van touw (vanaf 1 maart)

  Groothandel
  Naast de salon zijn wij ook groothandel voor vele verschillende merken wimpers en accessoires, zoals Neicha, Fab Brows, Premium Mink & Silk en DV. Sinds 1 februari is Total Beauty Alkmaar exclusief leverancier binnen de Benelux van het merk O’Clair. O’Clair is speciaal ontwikkeld om zijn krul te behouden bij hoge en vochtige temperaturen. Zelfs bij een regelmatig bezoek aan Russische of Finse stoomsauna’s, die een temperatuur van meer dan 80 graden kunnen ­bereiken, zal O’Clair zijn krul niet verliezen. Dit komt doordat bij de productie zeer hoge temperaturen en een nieuw koelingsproces worden gebruikt. O’Clair is zeer zacht en flexibel en ondergaat zeer strenge kwaliteitscontroles, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit extensions.

  Voor vragen of meer informatie kun je ons bellen, ons opzoeken in de salon of onze website of ­Facebookpagina bezoeken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply