fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Mooier zonder ongewenste haren

  Scheren gaat lekker snel, maar het gevolg is  vaak ­beschadigingen van de bovenste huidlaag,  rode bultjes en jeuk. De volgende dag hebben we alweer stugge stoppels, en soms zelfs ingegroeide haren. Waxen biedt de uitkomst.

  Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van direct ontharen. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. De haartjes worden steeds zachter en dunner, en bij regelmatig en consequent waxen komen op sommige plaatsen de haartjes zelf helemaal niet meer terug.
  Lycon waxen bestaan uit de mooiste en natuurlijke harsen en bijenwas. Ze hebben tijdens het waxen intensief ver­zorgende eigenschappen voor de huid. Door de toevoeging van aromatische oliën krijg je de allerlekkerste wax.  De waxen zijn gemakkelijk aan te brengen op een relatief lage temperatuur, hetgeen irritaties en een rode huid helpt voorkomen. Tijdens het waxen worden alle haartjes vanaf 1 mm, inclusief de haarwortels, vrijwel zonder pijn volledig verwijderd. De huid is daarna perfect glad, superlicht en haarvrij, en je voelt je fris en schoon.

  De beste Brazilian wax
  Uniek in Assen: de Brazilian wax voor zowel vrouwen als mannen. Drempelvrees is niet nodig, maar toch snap ik heel goed dat de eerste keer best spannend kan zijn. Hier is alle begrip voor.
  Wil je de stap nemen? Doen! Vind je het prettig om eerst te weten wie de behandeling doet, dan bied ik een afspraak voor een gratis kennismaking. Voel je welkom!

  Definitief van ongewenste haargroei af
  Nooit meer last van stoppels, rode bultjes en ingegroeide haartjes? Dankzij de 1-euro-per-flits-methode is dat ­eindelijk echt betaalbaar en toegankelijk voor iedereen! Binnen afzienbare tijd een gladde en zachte huid zonder ongewenste haargroei? Het kan écht! Start nu met IPL definitief ontharen. Binnen een paar behandelingen ben je vrijwel verlost van die lastige scheerproblemen.
  IPL (Intense Pulsed Light) verwijdert op een zeer veilige manier ongewenste haargroei door middel van korte lichtflitsen. Deze flitsen worden op de huid afgegeven en opgenomen door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren, die in hun groeifase zitten, voorgoed vernietigt.
  Start dit najaar en volgend jaar hoef je niet meer te scheren op vakantie!

  Je kunt gratis parkeren voor de salon.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply