Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooier zonder ongewenste haren
  Rate this post

  Een mens heeft gemiddeld 100.000 haren. De meeste daarvan zijn gewenst, zoals hoofdhaar, maar sommige zijn ongewenst, zoals okselhaar en haar op benen, armen, rug, bikinilijn en gezicht. Kortom: het gehele lichaam. Hier kun je goed van afkomen. Scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes behoren dan tot het verleden.

  Er zijn inmiddels technieken ontwikkeld die haargroei effectief en duurzaam kunnen verwijderen, de zogenaamde ‘flitslamptechniek’ ofwel Intense Pulsed Light (IPL) en de diodelaser. In onze praktijk hebben wij de beschikking over twee apparaten: de Accelawave (IPL) en de Mediostar (diodelaser). Hiermee kunnen wij vrijwel alle huid- en haartypes behandelen.

  Elektrisch epileren is een behandelmethode voor het definitief ontharen van ongewenste haargroei in het gezicht. Wanneer lasertherapie niet mogelijk is omdat de haren te weinig of geen pigment bevatten, is elektrisch epileren een goed alternatief voor definitieve ontharing. Blonde, witte, grijze en rode haren kunnen hiermee behandeld worden. Bij deze methode wordt een fijn naaldje in de haarschacht gebracht en door middel van warmte vernietigd.

  Als je interesse hebt in een behandeling, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek! Tijdens dit gesprek kan beoordeeld worden of de methode ook voor jou geschikt is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply