Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooier zonder ongewenste haren
  Rate this post

  Het duurt nog even voordat het zomer is, maar wat zou het lekker zijn als die plekken waar haar zit waar we het liever niet hebben echt zonder haar zouden zijn! Dus weg met de ongewenste haren voor de zomer. Dit is mogelijk met definitief ontharen.

  Er is een breed scala aan technieken om definitief te ont­haren. We bieden je verschillende technieken qua ontharing. We geven je ook adviezen over hoe je moet omgaan met bijvoorbeeld de mooie zomerzon als je bezig bent met een traject om definitief te ontharen. Vervelende en ongewenste haren van bijvoorbeeld oksel, bikinilijn en in het gezicht, daar ben je met circa 8 behandelingen van af. We bieden dit aan in een kuurverband. Een behandeling vindt plaats om de ongeveer 6 weken, en de haren komen niet meer terug. Hoe fijn is dat! Ook voor mannen is het prettig om bijvoorbeeld op de rug geen haargroei meer te hebben.

  Ontharen met IPL
  Eén van de methoden is met IPL. Dit is een pijnloze methode. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’ en is hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht door het in de haar aanwezige pigment wordt omgezet in warmte en daardoor het haarzakje wordt vernietigd. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien. Alle plaatsen waar overbeharing optreedt zijn te behandelen: oksels, bikinilijn en benen, en voor de mannen de rug en de nek.

  Waar je op moet letten
  Het is beter om een IPL-behandeling niet te ondergaan als je kort daarna op een zonvakantie gaat of nadat je onder de zonnebank bent gegaan. Dan komt er namelijk te veel licht in de huid, wat kan leiden tot pigmentvlekken. Ook mag je tijdens de behandelperiode niet harsen of epileren. Scheren mag wel.

  Maak een afspraak voor een intake en we zullen je verder adviseren over hoe een traject van definitief ontharen er voor jou gaat uitzien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply