Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een mooiere, gladdere huid…

  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, waardoor er verschillende huidproblemen kunnen ontstaan. Daarnaast nemen ook de functies van de huidcellen af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Microdermabrasie is een uitermate doeltreffende behandeling om deze problemen mee aan te pakken.

  Diamant microdermabrasie van Cintia’s Bodycare is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht jouw huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt door de dermabrasie verwijderd, waardoor er een nieuwe, gladde, gezonde huid tevoorschijn komt.
  Door het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en de drukzuigmassage van het microdermabrasieapparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering, waarbij tevens collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid wordt mooier, gladder, dikker en steviger en neemt weer beter crèmes op. Je huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.
  Voorafgaand aan de microdermabrasiebehandeling wordt jouw huid intensief gereinigd.
  De behandeling kan worden uitgebreid met het insluizen van actieve verjongende werkstoffen door mesotherapie (door middel van ultrageluid) en voedende maskers. Werkstoffen zoals hyaluron, collageen en vitamines worden ingezet naar behoefte van de huid. Je huid wordt gestimuleerd om zich te vernieuwen.

  Gelijk resultaat
  Infra Slim Body Countouring warmt de zones op waar het vetweefsel zich bevindt. De warmte stimuleert je metabolisme en lichaamszuivering, waardoor je meer dan 1200 kilocalorieën verliest in één behandeling van een uur. Het wordt dan ook met succes gebruikt voor gewichts- en centimeterverlies, omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Bovendien is de methode afdoende tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het resultaat zie en voel je na elke beurt en het is blijvend!
  De Infra Slim Body Contouring is een doelgericht infraroodsysteem. De diepgaande warmte herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie en stimuleert de bloedcirculatie. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie. Infra Slim Body Contouring biedt dus op meerdere punten een groot voordeel en het is goed voor je gezondheid.

  Je kunt natuurlijk een losse behandeling boeken, maar voor een blijvend resultaat is een kuur van 6 behandelingen aan te raden. Wil je meer weten over deze behandeling of een afspraak maken? Neem dan contact op!

  Over Cintia’s Beauty&Lifestyle
  Bij Cintia’s Beauty&Lifestyle van eigenares Cintia Soares kun je terecht voor allerlei behandelingen: van huidverbeterings- en gezichtsbehandelingen tot tanden bleken, hotstonemassage, spray-tan, ontharen, manicure en pedicure. Behandelingen voor jou van top tot teen, door gespecialiseerde medewerkers die hun vak verstaan. Cintia’s Beauty&Lifestyle staat voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply