Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooiere huid met de juiste voeding
  Rate this post

  De huid wordt gevoed van binnenuit. Of je gezond eet voor jou, is te zien aan de huid. Er is altijd aanleg voor een droge of vette huid vanuit je genen, maar dit mag niet tot klachten leiden; dus geen acne, jeuk of kloven.

  De plaats van de klachten geeft ook een indicatie van wat er misgaat. Bij acne op het voorhoofd bijvoorbeeld moet je denken aan voeding. Bij acne op de kin moet je denken aan hormonen die uit balans zijn. Bij een erg droge huid wordt de huid niet goed gevoed. Dit kan aan de voeding liggen, maar ook aan bijvoorbeeld de doorbloeding.
  De huid is ook een uitscheidingsorgaan. Als de andere uitscheidingsorganen (nieren, darmen en longen) tekortschieten, kan dit tot huidklachten leiden. Het behandelen van deze organen leidt tot het verdwijnen van de huidklachten.
  Mesologie is een vorm van geneeskunde die reguliere kennis combineert met kennis uit alternatieve en oosterse geneeswijzen zoals ayurveda, Chinese geneeskunde, homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde.

  Mesologie kan ook aanvullend op reguliere zorg ingezet worden. De kracht van ­mesologie is de individuele, brede en oorzakelijke ­benadering. Door vanuit meerdere invals­hoeken onderzoek te doen en uitgebreid te testen, krijgt mesoloog Lisette Dresen een beeld van de oorzaak van de klachten.
  Een consult bestaat uit het bespreken van je voedingsgewoonten, pols- en tongdiagnostiek, lichamelijk onderzoek en het meten van ruim 200 acupunctuurpunten op handen en voeten. Elk meetpunt geeft informatie over de functie van een orgaanonderdeel. Op deze punten kunnen ook voeding, medicatie, homeopathie, vitaminen en mineralen uitgetest worden.
  Meer weten? Bel Lisette!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply