Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooiere huid, ook voor jou
  Rate this post

  Dit ingenieuze apparaat is sinds enige tijd ook te vinden bij de Ridderkerkse praktijk Vital Huidverzorgingsinstituut. ‘Dit heb ik altijd gemist! De Venus Freeze maakt mijn praktijk compleet’, steekt eigenaresse Marjan van Gemerden haar enthousiasme niet onder stoelen of banken.

  Venus Freeze
  Maar wat doet de Venus Freeze nu eigenlijk? ‘Het is een nieuwe techniek, waarbij wordt gewerkt met radio­frequente energie en magnetische pulsen’, legt Marjan uit. ‘Dat zorgt voor warmte in de huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes. Fibroblasten zijn de cellen die zorgen voor de productie van collageen, en dat heeft weer een verstevigend effect op de huid.’ De Venus Freeze is daarom zeer geschikt om rimpels te reduceren, de huid strakker te maken en de contouren op niet chirurgische wijze te verbeteren. Een soort ‘facelift zonder facelift’ dus.

  Ontspannend
  De Venus Freeze kan worden ingezet op het gezicht, de hals en op het lichaam. Daardoor is het ook mogelijk om cellulite te verminderen en vetcellen te verkleinen. De behandeling is pijnloos, risicovrij en geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren. ‘Bovendien wordt de behandeling als zeer aangenaam en ontspannend ervaren’, vertelt Marjan. Ze heeft de Venus Freeze al gebruikt tegen onder andere hamsterwangen, lijntjes rond de mond en, omdat het apparaat dicht onder de ogen kan komen: ook kraaienpootjes.

  Verbluffend resultaat
  De resultaten zijn verbluffend. De naam is overigens afgeleid van de godin van de schoonheid, terwijl ‘Freeze’ staat voor het stilzetten van de tijd. Goed gekozen, zegt Marjan: ‘Wist je dat wij na ons vijftigste levensjaar liefst de helft van al het collageen in onze huid missen? Iedereen die daarvan hinder ondervindt, is echt gebaat bij de Venus Freeze. Bovendien is het na liposuctie een prachtige nabehandeling om de huid verder te verbeteren.’ Diverse BN’ers en zelfs internationale sterren als Beyoncé zweren inmiddels al bij de Venus Freeze!

  Introductiekorting
  Door de komst van de Venus Freeze heeft Marjan het plaatje in haar praktijk voorlopig af. Vol enthousiasme stort ze zich, naast de andere behandelingen die Vital uiteraard ook nog steeds aanbiedt, op het werken met dit nieuwe apparaat. Speciaal voor mensen die willen kennismaken met de Venus Freeze, hanteert Vital een aantrekkelijke introductiekorting. Neem voor meer informatie gerust contact op.

  Rimpels te lijf met zuurstof van Intraceuticals
  Zuurstof is het anti-aginggeheim van beroemdheden zoals Kim Kardashian, Katy Perry en Justin Timberlake. De behandeling met Intraceuticals is een therapie van topkwaliteit die binnen 6 weken rimpels vermindert. Ook het resultaat na slechts één behandeling is uniek! De huid ziet er direct stralend, jong en gelift uit.
  Met de Intraceuticals gezichtsbehandeling wordt 100% zuiver zuurstof en een serum onder druk aan de huid toegevoegd. De behandeling is zeer aangenaam en verfrissend.

  Hoe werkt het?
  In de lipidenlaag (beschermlaag tussen de cellen) van de huid zitten veel gaatjes. Door de druk van het zuurstof sijpelen de kleine moleculen hyaluronzuur uit het serum door de gaatjes. Ze bereiken in 20 minuten de basaal­cellenlaag van onze huid en zorgen voor een spectacu­laire huidvernieuwing! In de moleculen zitten ook vitamines en anti-oxidanten. Vooral vitamine C is rijkelijk aanwezig, want deze speelt samen met het hyaluronzuur een belangrijke rol bij de aanmaak van nieuw collageen.

  Wat zijn hyaluronzuur en collageen?
  Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof met de eigenschap om vocht aan zich te binden. Het lichaam produceert hyaluronzuur om de gewrichten en de huid soepel te houden, het gaat rimpelvorming tegen en stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen is het voornaamste eiwit van de huid dat het lichaam letterlijk bij elkaar houdt en bijdraagt aan een gladde, stevige en volle huid. ­Fibroblasten zijn de cellen die dit collageen produceren. Zonder regelmatige aanvoer van vers collageen wordt de huid steeds kwetsbaarder met rimpels, plooien en verzakkingen tot gevolg. Vers collageen voorkomt verzakkingen!

  Huidversteviging
  In de serums zitten behalve kleine moleculen ook grote moleculen hyaluronzuur. Deze moleculen zijn zó groot, dat ze niet door de gaatjes van de lipidenlaag passen. Dit hyaluronzuur blijft als buffer aan de oppervlakte van de huid ‘hangen’. Daar trekt het vocht aan vanuit de omgeving. Dit voorraadje vocht wordt goed opgenomen door de kleine moleculen in de gaatjes. De gaatjes worden voller en voller en lopen snel over om vervolgens de gaatjes eronder te raken. Zo komt het in overvloede via de basaalcellenlaag in de bovenste laag van de dermis (lederhuid), precies daar waar het collageen zit! Dit collageen krijgt zo alle benodigde stoffen op een presenteerblaadje aangereikt en zal zich vermeer­deren. Dit resulteert in huidversteviging!

  3-stappensysteem
  Wat maakt de Intraceuticals zuurstofbehandeling nou zo bijzonder? Dat is het 3-stappen-hyaluronlagensysteem. Hydratatie en het leveren van effectieve ingrediënten zijn belangrijk bij huidverbetering. Dit systeem gebruikt meerdere types hyaluronzuur voor het hydrateren, gehydrateerd houden en beschermen van de huid. Zo worden de ingrediënten effectief opgenomen in de huid in elke fase.

  Resultaat
  Het resultaat van één behandeling is maximaal een week lang zichtbaar. In kuurverband (6 keer), met nabehandelingen om de 4 tot 12 weken, versterkt het collageen zich optimaal, waardoor de huid er jaren jonger uitziet en blijft uitzien!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply