Rate this post
 • De mooiste make-up voor dit seizoen
  Rate this post

  Voorjaar… De kleuren, de geuren. Wie geniet daar nou niet van? En dan heerlijk flaneren met de mooiste make-up. Voel je in je kracht met al die prachtige voorjaarskleuren om je heen!

  Wie kan je daar beter bij adviseren dan Erica? Erica’s Visagie bestaat dit jaar al 10 jaar. 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende opdrachten en ook al 10 jaar overtuigd depositair van Make-up Studio.

  Bij jou thuis
  Het bijzondere aan Erica is dat ze bij jou thuis komt. Hoe heerlijk is dat? In je eigen, vertrouwde omgeving een compleet make-upadvies. Professioneel epileren zonder dat jij er de deur voor uit hoeft? Het kan bij Erica’s Visagie.

  Workshops
  Daarnaast heeft Erica ook een ruim aanbod van workshops, allemaal af te stemmen op de wensen van de groep. Ideaal voor een (vrijgezellen)feestje is een workshop waarbij deelnemers leren om hun eigen make-up aan te brengen. Erica presenteert verrassende out-of-the-boxsuggesties, die leiden tot nieuwe inzichten en verrassende resultaten. Het camoufleren van vlekjes, wallen en andere oneffenheden met make-up komt ook aan bod, net als het gebruik van foundation, poeder, rouge, eyeliner, oogschaduw, lipstick en gloss.
  Kiezen voor een andere soort behandeling tijdens de workshop, zoals hand- en nagelverzorging of voetverwennerij, kan natuurlijk ook.

  Schappelijke prijzen
  Erica wordt door haar klanten omschreven als persoonlijk, prettig in het contact en goed in haar werk. Ze wil ook graag iets betekenen voor mensen met een kleinere portemonnee; daarom hanteert ze uiterst schappelijke prijzen.

  Bel vrijblijvend voor meer informatie of het maken van een afspraak. Kijk ook vooral eens op haar geheel vernieuwde website www.depoederdoos.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply