Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De mooiste ring om jullie liefde te bezegelen

  Op je trouwdag moet alles perfect zijn. De afgelopen jaren ben je erin geslaagd om de liefste man te vinden. Al maanden van tevoren ben je op zoek gegaan naar de mooiste jurk waar jij op jullie dag in kunt schitteren. Jouw partner, jouw jurk en jouw dag zijn uniek. Waarom zou je voor het kiezen van je trouwring dan met minder genoegen nemen?

  Witgoud, geelgoud, zilver of platina. Trouwringen zijn er in allerlei materialen en modellen en je hebt veel meer keuze dan alleen maar dat smalle, gouden bandje om je vinger. Wil je echt een exclusief sieraad, kies dan voor de prachtige en uitgebreide collecties van ontwerper en kunstenaar ­Vincent Cober. Hij ontwerpt al sinds 1987 de mooiste trouw- en verlovingsringen. Heb jij zelf bepaalde ideeën of dromen hoe jouw ring eruit moet komen te zien? Vincent maakt je trouwring exact zoals jij het wilt. Een perfect stukje maatwerk, gesmeed uit het mooiste goud van topkwaliteit en met een levenslange garantie. Met of zonder diamant. Precies volgens jouw dromen. Hij wordt niet voor niets de trouwringenspecialist van Nederland genoemd. Alles is mogelijk op het gebied van ontwerpen en vervaardigen van trouwringen.

  Zoveel keus
  Naast de handgemaakte, exclusieve en unieke trouw­ringen, kun je bij Cober ook uit het assortiment van ­verschillende merken kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ring in twee kleuren goud, met of zonder diamantjes of andere edelstenen, met jullie namen in 3D, met de vingerafdruk van je partner of twee ringen die bij elkaar horen maar nét een beetje anders zijn: een ring voor hem en een ring voor haar. Het is maar net hoe persoonlijk je het wilt hebben, er is zoveel mogelijk. Van heel betaalbaar tot heel exclusief. Voor jouw huwelijksdag is alleen het beste goed genoeg.

  Welkom
  Laat je daarom maar eens uitgebreid informeren over
  de vele mogelijkheden die Cober je te bieden heeft. De trouwringenwinkel heet je van harte welkom. Het beste kun je vooraf een afspraak maken, dan ben je ervan ­verzekerd dat er alle tijd voor je wordt genomen. Daarvoor kun je met onderstaand nummer bellen, maar je kunt ook het formulier op de website invullen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply