Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De mooiste swimwear, speciaal voor jou
  Rate this post

  Droom jij stiekem al van de zomer? De warme zon op je huid, ­lekker slenteren langs het strand of op een ligbed naast het ­zwembad. Als je je ogen dichtdoet, is het bijna alsof het al zover is. Er mist echter nog één ding om het plaatje compleet te maken: nieuwe badmode! Nu is de tijd om daarvoor te gaan shoppen.

  Badpak
  Wist je dat pas omstreeks 1900 de eerste eendelige badpakken werden gedragen? Gelukkig zien de modellen er anno 2017 heel wat moderner uit dan toen. Met de nauw aansluitende stoffen in groen of blauw gekleurde dierenprints, felle bloemen of grafische vormen die deze zomer helemaal hot zijn, kon je je toen niet vertonen.

  Bikini
  Dezelfde prints zie je ook bij de bikini’s. Ze zijn er in ­diverse modellen. Zo kun je bij de bovenstukjes onder meer kiezen uit strapless, balconette, voorgevormd en met of zonder beugel. We hebben ook veel keus in bikini’s voor jonge meiden die smal van omvang zijn, maar een grote cupmaat hebben.

  Tankini
  Een tankini is een soort hemdje met een broekje. Je zou het als een tweedelig badpak kunnen beschouwen, er wordt net wat meer huid bedekt dan bij een bikini. De broekjes zijn er in diverse modellen: van een heel kleine strikslip tot een shortje met pijpjes.

  Prothesebadmode
  Badpak, bikini of tankini, ook als je een borstprothese hebt, is er keus genoeg. Alle modellen zijn geschikt voor het dragen van je prothese. Je kunt er comfortabel mee zwemmen en zonnen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply