Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Move it!
  Rate this post

  Vaarwel oliebollen en appelflappen, hallo kettlebells, squats en dumbells! Het nieuwe jaar is hét moment om een fitte leefstijl op te pakken en je vaker in het zweet te werken. Goede voornemens maken is natuurlijk één ding, maar nu moet je ze nog uitvoeren…

  Jij weet het zeker. Dit jaar wil jij écht van je overtollige kilootjes af en eindelijk weer in een betere fysieke conditie komen. Wanneer je een drukke baan hebt en ook nog voor je gezin moet zorgen, is het niet altijd even makkelijk om je in je sportoutfit en hardloopschoenen te hijsen en meer te gaan sporten. Maar wees niet getreurd: met de juiste begeleiding is het mogelijk om je doelen te bereiken.

  Plezier
  Wanneer je kiest voor een beweegvorm waar jij plezier uit haalt, zal je merken dat je het langer volhoudt. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je lekker uit te leven op de crosstrainers, loopbanden en de andere kracht- en cardiotoestellen in de fitness. Lijkt het je leuker om (ook) samen met anderen te trainen? Volg dan een groepsles! Kies ervoor om je kracht te boosten met opzwepende muziek op de achtergrond of ga helemaal los (én verband veel calorieën) in de explosieve BodyCombat. Of… show je sierlijke dansmoves in de SH’BAM! Meer toe aan zen en innerlijke rust? Train dan je lenigheid, ademhaling en balans tijdens een uurtje Body-Balance en breng je lichaam én geest weer in harmonie. Wil je het helemaal goed en effectief aanpakken, dan kan sporten met de expertise en aandacht van een personal trainer iets voor jou zijn.

  Extra ondersteuning
  De professionals bij sportcentrum Ursus begrijpen dat jij het sporten moet combineren met een druk bestaan. Voordat je sportief aan de slag gaat, stel je daarom samen met een sportinstructeur een op maat gemaakt schema op, dat is afgestemd op jouw doelen en de tijd die jij daarvoor beschikbaar hebt. Of je nou voor (individuele) fitness gaat of voor lessen in groepsverband: alle sport-activiteiten zijn onder begeleiding van een professional. Wil je extra begeleiding bij het afvallen en het aanleren van een gezonde leefstijl, dan kun je ervoor kiezen om een speciaal voedingsprogramma te volgen of samen te trainen een personal trainer. Ook handig: het sportcentrum heeft korte lijntjes met de diëtiste en fysiotherapeut.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply