Rate this post
 • Must-haves: trends 2015
  Rate this post

  Magneten: waarom nu? Al duizenden jaren zweren mensen bij de genezende kracht van magneten. Goed onderzocht is het fenomeen echter bij lange na nog niet. Gelukkig kan de wetenschap dit onderwerp niet langer negeren. Zo hebben wetenschappers aan de universiteit van Virginia (VS) onlangs in klinische experimenten ontdekkingen gedaan: magneten kunnen de doorbloeding stimuleren of een regulerend effect op de doorstroming van het bloed hebben. Bovendien zullen uitgerekte aders krimpen en vernauwde bloed­vaten ontspannen. Zwellingen en ontstekingen verdwijnen, wonden genezen beter en sneller. Krassen en zelfs littekens kunnen aanzienlijk verzachten onder de invloed van een magneet. En men ervaart meer energie in het lichaam.

  Meer uitleg? Boek een presentatie!
  Nodig vrienden en kennissen uit en geniet van de geweldige sfeer van een sieraden­presentatie. Bij jou thuis, in een club of vereniging, de keuze is geheel aan jou. In elk geval belonen wij de gastvrouw / gastheer voor de inzet met aantrekkelijke GRATIS sieraden naar keuze ter waarde van 10% van de omzet. Jij nodigt de gasten uit, wij dragen zorg voor de rest. Een duidelijke presentatie van de sieraden en wellnessproducten. Er worden enkele testjes gedaan, u kunt een heerlijke massage ervaren en we gaan de powerdrink proeven. Kortom, een gezellige, informatieve en vrijblijvende avond met Magneetsieraad.

  Magneethart of -strip
  Door het dragen van het magneethart of de magneetstrip op specifieke probleemplekken (of bij wonden of blessures) wordt een betere doorbloeding gecreëerd die pijnverlichting en een snellere genezing teweegbrengt. Om deze reden mag het magneethart of de magneetstrip eigenlijk niet ontbreken in je eerstehulpdoos; ze vormen een ‘eerste hulp bij ongevallen’ voor je hele familie.

  Magnet4Go zolen
  De wellness-zool voor optimaal comfort. Verwen uw voeten met comfortabele inlegzolen Magnet4GO! Het anatomische gevormde voetbed zorgt gegarandeerd voor het hoogste draagcomfort! De in het voetbed verwerkte ademende microfiber zorgt voor een optimale ventilatie. Het dempingsmateriaal in de hiel en de voorvoet werkt schokabsorberend en biedt het perfecte loopcomfort – elke dag. Samen met de 6 hoogwaardige magneten met elk een kracht van 0,12 tesla per zool heb je een zeer uniek product voor de voeten. Geen last van je voeten na een dag hard werken waarbij je veel moest staan? Aan het einde van de dag geen voeten meer die moe zijn? Ja, dat kan, door het dragen van de Magnet4Go zolen.

  Kindersieraden
  Denk eens aan kinderen met ADHD, met een slechte concentratie of met angsten, en kinderen die niet in slaap kunnen komen. Deze kinderen kunnen veel baat hebben bij het dragen van een stoere armband of ketting uit de prachtige kinderserie die wij aanbieden. Wij vertellen je graag meer hierover.

  Olifantje
  Met de verkoop van dit lieve olifantje steun je automatisch de Hugo Tempelman stichting met 2 euro. Sinds 1990 leidt de Nederlandse arts in Zuid-Afrika een vooruitstrevend project in de strijd tegen Aids en ter verbetering van de levensomstandigheden van duizenden mensen. Wij kunnen toch ook op jou rekenen?

  Power drink
  Power drink Açai bezit sap van de Zuid-Amerikaanse açai-bes en de Amerikaanse cranberry, resveratrol uit blauwe druiven, vitamine C en bio-actieve plantenstoffen. Dit zorgt ervoor dat de drank je lichaam kan voorzien van de vele stoffen die het nodig heeft. De drank is zeer effectief bij blaasproblemen. Met maar één eetlepel per dag, bijvoorbeeld in mineraalwater, wordt de 1,5 tot 2 liter water die je per dag nodig hebt, omgevormd in een aangename ervaring.

  Magneetbandage
  Speciaal voor mensen die last hebben van rugpijn, kniepijn of nekpijn hebben wij de magneetbandage. Deze band is voorzien van 6 magneten en wordt vastgezet op het lichaam met de meegeleverde band. De band kan op allerlei plekken van het lichaam bevestigd worden en zorgt voor een zachte, natuurlijke energie juist daar waar je die het hardst nodig hebt. Door het gebruik van de grote bi-polaire magneten wordt een groter gebied behandeld met de magneetkracht. Daarbij is ook de dieptewerking intenser. Ook over het veelzijdige ontwerp van de magneetbandage is goed nagedacht. Met behulp van de verwijderbare bevestigingsband is de Energetix bandage overal op het lichaam te plaatsen, bijvoorbeeld op de rug of buik, de dij of het gebied rond de schouder en nek. Zonder de afneembare band verandert de magneetbandage in combinatie met de kussenhoes in een universeel inzetbaar kussen om heerlijk op of tegenaan te zitten of liggen. En door het compacte formaat is die ook ideaal voor op reis.

  Werking Energetix
  De kracht van Energetix zit verborgen in de neodymium magneten die subtiel worden verwerkt in prachtige designsieraden. De magneetkracht biedt ondersteuning bij een algeheel beter welzijn en een grotere weerstand. De sieraden, die voorzien zijn van koper, werken ontstekingsremmend en weerstandsverhogend en werken tegen allergieën.

  Waar kun je ons vinden?
  – Elke dinsdag vanaf 23 juni 2015 tot en met dinsdag 25 augustus 2015 van 13.00 tot 21.00 uur op de Voorstraat voor het Katwijks Museum
  – Elke zondag vanaf eerste paasdag tot en met 30 augustus van 10.00 tot 18.00 uur op het Vuurtorenplein in Noordwijk aan Zee
  – Elke woensdag van 8 juli tot en met 26 augustus in de Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply