Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Must-haves zomer 2015
  Rate this post

  De temperaturen lopen langzaam op, de dikke jassen mogen aan de kapstok blijven hangen, we pakken een terrasje extra… Jaja, de zomer komt eraan! Heb jij je zomerse garderobe al op orde? Wat zijn de must-haves deze zomer?

  Wat we absoluut erg veel in het straatbeeld gaan zien, zijn de maxi dresses (net als vorig jaar) en de maxi shirts. Die waren er vorig jaar een stuk minder. Deze leuke items zien we veelal in gewaagde designs in wilde kleuren, maar ook in mooie uni’s.
  Ook zien we dat de wijde pijp weer heel langzaam terrein gaat veroveren, en daar zijn heel veel mensen blij mee. Als je zorgt dat de broek op de juiste lengte is, dat wil zeggen zodat je de voet nog ziet, kan echt iedereen deze broek dragen. Dit is echter ook een belangrijk gegeven bij de lange jurken en rokken. Daarbij geldt dezelfde lengte.
  Ook zien we nog steeds veel mooie zijden stoffen of technische zijdes (het nieuwe polyester) in wijde tops en blouses. De combinatie van zo’n luxe stof met een destroyed denim of een light used denim is helemaal hot! Draag je dit met een flinke hak, een plateau of sneaker, dan kan dit voor elke gelegenheid en bij elk weertype.
  Heb je zin in gemakkelijk, ook daar houdt de mode rekening mee. De comfortabele jumpsuits van deze zomer voelen als een waar huispak, maar dan geoorloofd. 😉
  Combineer je je jumpsuit met een jasje en een hak, dan ben je direct klaar voor ‘another day at the office’. Wanneer je voor een hippe sneaker kiest en een lekker lang dun vest of juist een kek spijkerjasje, dan mag je je overal vertonen hoor!
  Over sneakers gesproken: we zien ze in alle kleuren en prints voorbijkomen. Maar wil je nou écht überhip zijn deze zomer, ga dan voor een volledig witte gymp; dat is deze zomer dé musthave!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply