Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Musthaves FOR YOU
  Rate this post

  TOF
  Dit najaar zien we nog steeds veel bloemenprints, gecombineerd met frisse herfstkleuren. Ook de midi-rok mag gewoon mee de herfst in. Bij kledingwinkel TOF kun je terecht voor deze én andere stijlvolle trends van onder andere de merken: Studio Anneloes, Geisha, Esqualo en het Scandinavische Minus.

  Kleding Laura: (op de foto) 
  Rok €79,95 (Minus)
  Trui €69,95 (Minus)

  Raadhuisstraat 416
  Alphen aan den Rijn
  Facebook.com/tofalphen

  Van Keeken
  Een échte musthave voor dit najaar zijn stoere boots. Ze zijn verkrijgbaar voor jong en oud en in diverse kleuren en prints dus je kunt ze makkelijk combineren met alle outfits.

  Dr. Martens €169,99

  Van Mandersloostraat 27
  Alphen aan den Rijn
  www.vankeekenschoenen.nl

  Feryal Beauty
  Ben jij helemaal tevreden met jouw wenkbrauwen? Wenkbrauwen doen echt iets met je gezicht en je uitstraling. Als je wilt dat je wenkbrauwen er altijd perfect uitzien, is PMU iets voor jou. Er zijn verschillende technieken, zo kun je met de hairstroke-techniek de haartjes nauwelijks van echt onderscheiden. De shadow-techniek oogt zachter en heeft meer een poederig effect.

  Julianastraat 34
  Boven GAAF
  Alphen aan den Rijn
  06-41388402
  www.feryalbeauty.nl
  www.instagram.com/feryalpmu

  Restaurant ’s Molenaarsbrug
  Een heerlijke plek om te lunchen, dineren, iets te vieren of gewoon een lekker wijntje te drinken. Op het mooie terras waan je je even ergens anders en voel je je heerlijk vrij. Denk aan toast met zalm en garnalen, een lekkere uitsmijter met runderstaartstuk, gebakken zeebaars of een malse biefstuk. Een mooie plank met charcuterie of een portie bitterballen. Kom je ook genieten?

  ‘s-Molenaarsweg 2
  Alphen aan den Rijn
  www.molenaarsbrug.nl

  Marna Hairclub
  Een musthave is een mooie haarkleuring die echt bij je past. Het maakt wie je bent en wat je wilt uitstralen. Laat ons adviseren welke kleur het beste bij jou past, je bent meer dan welkom!

  Emmalaan 16
  Alphen aan den Rijn
  www.marna.nl/marna-hairclub-alphen-ad-rijn

  Laura van den Heuvel (vrouw op de foto) is tandarts bij tandheelkundig centrum Vitalis.
  www.tcvitalis.nl

  Met deze shoot waren wij te gast in één van de restaurants van Selina en Martin Kalkhoven: restaurant ’s Molenaarsbrug.

  Musthaves FOR YOU is een samenwerking van verschillende Alphense ondernemers, waarbij we in deze uitgave de musthaves van het najaar laten zien.

  Fotografie door Renate Bulte van Talk About Style: www.talkaboutstyle.nl Make-up door Sandra van den Burg van Mooi zo!: www.mooi-zo.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply