Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • My plan: …
  Rate this post

  De feestdagen komen eraan en om je heen beginnen er al goede voornemens te ontstaan. Wat gaat jouw goede voornemen worden? Afvallen of gezonder eten? De moed zakt je misschien al meteen in de schoenen, want waar ga je beginnen en hoe ga je dat volhouden in 2017?

  Het is belangrijk om gezond te eten, maar minstens zo belangrijk is genieten van het leven. Het leven is niet compleet als je niet óók mag genieten. Daarom is het belangrijk dat je naast je gezonde levensstijl óók eens een lekkere taart mag bakken of een wijntje mag drinken. Alles met mate én met een beetje inzicht in wat gezond is en wat niet. Dit is ook dé manier om het vol te houden. Een gewichtsconsulente kan jou hierbij helpen: hij/zij kijkt naar jouw persoonlijke situatie en stelt een plan op dat voor jóú werkt. Eenmaal inzicht in jouw situatie, maakt dat jij daar een levenlang van kunt profiteren. Marianne Bom van ZóGezond Gewichtsconsulente: ‘Vanwege mijn wetenschappelijke achtergrond ben ik niet zo gevoelig voor hypes en trends op het gebied van voeding, gezondheid en diëten. Ik werk volgens de richtlijnen van de BGN en het Voedingscentrum. Hierdoor zijn mijn adviezen goed onderbouwd. Niet gebaseerd op de laatste gezondheidshype maar gedegen tips en adviezen, waar jij iets aan hebt en een garantie voor succes.’
  Besluit jij dat je wat aan je levensstijl wilt gaan doen? Wil je lekkerder in je vel gaan zitten en meer energie hebben op een dag? Wacht dan niet langer en neem die stap, zodat 2017 voor jou beginnen kan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply