Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Na jaren van mijn rugpijn af
  Rate this post

  Astrid, een vriendin van mij, vertelde dat ze iets nieuws is gaan proberen om van haar nekpijn af te komen. Omdat ze na twee behandelingen al verlichting voelde en wist dat ik al jaren met rugpijn aan het knoeien was, stuurde ze mij een mailtje met het adres van APS Pijntherapie Zaanstad.

  Na vele behandelingen bij de fysiotherapeut en de rugpoli, zonder voldoende resultaat, heb ik toch maar op aanraden van mijn vriendin een afspraak gemaakt. Bij de intake hebben we behalve de pijn in mijn onderrug ook mijn burn-out van vorig jaar besproken. Richard vertelde mij dat hij de slaap- en concentratieproblemen en de stress en het onrustige gevoel in mijn lichaam ook met APS kon behandelen. Aan de slag! We hebben afgesproken met zes behandelingen te starten en te kijken wat het met mij zou doen. Ik kan je niet per keer zeggen wat ik voelde of hoe ik mij na een behandeling voelde, maar meetbaar resultaat is er wel degelijk. Slapen gaat beter, met name inslapen! Het is zó fijn om niet naar de wekker te liggen staren en te zien dat het al zo laat is en ik nog niet slaap. Het enorm gejaagde gevoel dat ik had is verminderd. Ik ben blij dat ik weer rustig van dingen kan genieten en niet meer constant hyperalert ben.
  Over de pijn in mijn onderrug kan ik kort zijn: die is weg. Raar maar waar: ik heb gewoon geen pijn meer in mijn onderrug!
  Ik heb heel veel baat gehad bij de APS-behandeling en wil Richard en uiteraard Astrid, mijn vriendin, dan ook heel erg bedanken.

  – Maran –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply