Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Na je borstreconstructie… De volgende stap
  Rate this post

  Permanente make-up (PMU) is bekend om de mooie eyeliners en wenkbrauwen die je ermee kunt maken. Maar wist je dat PMU ook ingezet kan worden bij een medische behandeling? Tepelhofpigmentatie na een borstoperatie is hier een goed voorbeeld van.

  Na een lange periode van behandelen kun je ervoor kiezen om je borst of borsten te laten reconstrueren. Deze borstreconstructie is pas écht voltooid en geslaagd als er ook een mooie tepel en tepelhof (areola) aanwezig is. Met medische pigmentatie is het mogelijk om een zeer realistisch 3D-resultaat te bereiken. Dit is een precies kunstwerkje op zich: de pigment wordt heel oppervlakkig aangebracht in de huid. Het realistische 3D-effect wordt verkregen door te spelen met licht en schaduw. Om een mooi, genuanceerd resultaat te krijgen, worden verschillende naalden voor verschillende effecten en pigmenten gebruikt. Zelfs de ‘Montgomery kliertjes’ (de ‘bobbeltjes’ in het tepelhof) nauwkeurig ingetekend.

  De behandeling
  Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen en kijken we naar de verschillende mogelijkheden voor een mooie en zo natuurlijk mogelijke tepelhofpigmentatie. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een tattoo apparaat en tattoo pigmenten (deze zijn uiteraard veilig volgens de EU richtlijnen) zodat het resultaat langer, zo niet levenslang, mooi blijft. Als ‘finishing touch’ tatoeëert Esther niet alleen een ronde tepel maar ook vaatjes, vlekjes, structuur en kliertjes voor een bijzonder mooi en echt resultaat. Omdat het een ‘echte’ tatoeage betreft, is bij 90% één tepelhofpigmentatie behandeling voldoende. Soms komt het voor dat de huid meer inkt bij de genezing afstoot op bijvoorbeeld een litteken, de nabehandeling is dan kosteloos.

  Esther Bosch is aangesloten bij de NSGP, de NSGP staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten. Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kun jij je ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanente make-up specialisten met dit diploma, van hoogstaand niveau is. Ook zijn wij GGD gekeurd en voldoen aan de strengste hygiëneregels.
  Veel vrouwen voelen zich na het pigmenteren van het tepelhof een stuk vrouwelijker en zelfverzekerder. Ben je benieuwd geworden naar de behandeling? Neem dan contact op met Esther Bosch van Salon Amarins.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply