Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Naalden om er beter uit te zien?
  Rate this post

  Als je aan beauty denkt, een gave en ongeschonden huid bijvoorbeeld, zal acupunctuur niet het eerste zijn wat bij je opkomt. Dat is wel jammer natuurlijk, omdat acupunctuur je helpt bij het krijgen en onderhouden van een gezonde huid.

  Wat ik als acupuncturist regelmatig behandel, zijn klachten als acne, eczeem, gordelroos en psoriasis. Als je daar last van hebt, is dat niet alleen cosmetisch een probleem, maar het geeft ook veel klachten zoals jeuk, branderigheid en pijn.
  De huid is een orgaan, en acupunctuur is in staat om de vitaliteit van je organen te onderhouden, zodat ze goed blijven functioneren. De huidproblemen worden zo van binnenuit behandeld. Het maakt dan niet uit of het een kortstondig probleem is of een auto-immuunziekte, zoals dat het geval is bij psoriasis.
  Het principe bij acupunctuur is dat de levensenergie Qi (energie) vrij kan stromen door de meridianen. Gebeurt dit niet, of is er te veel of te weinig energie, dan worden we ziek. De meridianen vormen een netwerk, vergelijkbaar met het zenuwstelsel, bloed- en lymfevaten, waardoor Qi zo al je cellen, weefsels en organen kan bereiken. Het evenwicht van je energie wordt via deze banen hersteld en je immuunsysteem versterkt, zodat klachten zullen afnemen en zelfs kunnen verdwijnen.
  Ben je geïnteresseerd geraakt of wil je meer weten over acupunctuur, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply