Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Naalden tegen klachten

  Heb je last van een bepaalde lichamelijke klacht? Wij behandelen een klacht, een fysiek signaal, door diverse functies in het lichaam te transformeren. Deze transformatie is noodzakelijk omdat ergens in het lichaam iets niet of niet goed functioneert.

  Het lichaam is een wonderlijke fabriek waar geproduceerd wordt en waar afval ontstaat. Het produceert bloed, merg, hormonen en energie, en wat niet meer gerecycled kan worden of niet okee is voor het lichaam, voert het lichaam af door te plassen, te transpireren, over te geven en te poepen.
  Elk orgaan, elk weefsel en elke cel in het lichaam heeft een taak. Wanneer één hiervan deze taak niet of niet goed uitvoert, wordt die met behulp van acupunctuur en massage weer op zijn taken gewezen. De acupunctuur en massage geeft het lichaam een signaal om op de juiste plek het zelfgenezend vermogen aan te wenden. Wanneer iemand in zijn vinger snijdt, geeft de trauma aan het lichaam dit signaal ook door. Zou het lichaam dit niet doen, dan zou het bloed niet stelpen en de snee niet genezen.
  Acupunctuur werkt het beste als deze het ‘waarom’ oplost: waarom dit orgaan, dit weefsel of deze cel niet zijn functie naar behoren uitvoert. Wordt het ‘waarom’ niet aangepakt, dan komen de klachten gewoon weer terug.

  Wil je meer weten, maak dan een afspraak of kijk op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply