Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Naar een betere gezondheid

    ‘Na een second opinion in een ziekenhuis te Nijmegen bleek dat mijn knie totaal versleten was (bot op bot) en een nieuwe knie de enige optie was, ondanks mijn jonge leeftijd. In verband met de lange wachttijd heb ik je praktijk bezocht. De healingen en inzichten hebben ervoor gezorgd dat ik zónder operatie me weer pijnvrij kan bewegen, wandelen en fietsen, al meer dan 4 jaar!’

    Als we ons intens gelukkig voelen, spreken we over ‘zielsgelukkig zijn’. De positieve energie stroomt dan volop; we voelen ons sterk, alsof we de hele wereld aankunnen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Indien de energiestroom geblokkeerd is, ontstaan er lichamelijke, geestelijke of emo­tionele klachten. Hiermee worden onbewuste signalen afgegeven. Deze signalen willen duidelijk maken wat er op dat moment diep van binnen (op zielsniveau) leeft. Vaak wordt de klacht in behandeling ge­nomen, maar niet de oorzaak van het afgegeven signaal. Hierdoor kan de klacht, die misschien even verdwenen is, weer terugkomen of in de vorm van een andere klacht. Soms wordt een klacht chronisch. Voor de juiste genezing ben ik daarom grote voorstander van samenwerking tussen reguliere en complementaire gezondheidszorg. Doordat ik de meervoudige Merkaba technieken beoefen, ben ik in staat om grotere stromen van helende energie door te geven via mijn handen. Al dan niet in combinatie met coaching of paramedisch mediumschap ontstaan er mooie inzichten en genezings­processen. ‘Door de behandelingen in je praktijk ervaar ik veel meer rust in mijn leven en durf meer voor mezelf te kiezen. Hierdoor kon ik de anti­depressiva afbouwen.’

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply