Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Naar buiten tegen de winter dip!
  Rate this post

  Hoor de wind waait door de bomen… De donkere dagen staan voor de deur. Na de zomer voelt de herfst vaak als een donker gat. Niet voor niets voelen we ons in dit seizoen vaak futloos, somber en gestrest. Een burn-out ligt in dit seizoen dan ook nog meer op de loer.

  Grijp deze futloze tijd aan als jouw kans om je vicieuze cirkel te doorbreken. Een ­verklaring voor deze sombere periode is een tekort aan vitamine D, oftewel daglicht. Bij mij in de praktijk gaan we eerst op jouw EigenwijZ kijken hoe we je stress zoveel mogelijk kunnen reduceren, om vervolgens je patronen onder de loep te nemen.
  Wanneer je ze kent, kun je ze veranderen. En dat gaan wij doen! De herfst weer gaan zien zoals die werkelijk is, namelijk een ­seizoen met prachtige kleuren die dankzij de herfststorm alles vrolijk doet opwaaien.
  Zitten in de praktijk niks voor jou? ­Wandelcoaching is ook zeker een goede optie en mogelijk in mijn praktijk.
  Door letterlijk in beweging te komen, doen je hersenen dit ook en zo is het gemakkelijker je patroon te doorbreken.
  Wat je ook wilt veranderen: niets is ­onmogelijk! Als jij het wilt, dan kan het. Pak die telefoon voor een vrijblijvende en gratis eerste afspraak. In de praktijkruimte of wandelend. En dat is dan ook meteen weer goed voor je dagelijkse dosis beweging en daglicht.

  Kies voor je eigen dosis geluk, ook in de herfst! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply