Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Naar de diertjes bij Pimmie
  Rate this post

  Hoi! Ik ben Lara. En ik ben al drie jaar! Toen ik nog een baby’tje was ging ik al spelen bij ‘Pimmie’. Als mamma mij wakker maakt en ze zegt dat we naar ‘Pimmie’ gaan word ik altijd heel blij. Weet je waarom, nou om de diertjes!

  Ze hebben daar allemaal diertjes. Konijntjes, die zijn echt heel zacht. Paardjes, die hebben lange haren joh. Maar de kippies vind ik nog het leukst, die doen altijd gekken kippen geluidjes maken. Zo van ‘tok.. tok..’, dan moet ik lachen. Ik vind dat de diertjes ook een beetje van mij zijn. Ik geef ze namelijk eten. Met de juf geven we ze dan hooi en voer. Maar het lekkerst vinden ze appeltjes. Die gaan we rapen uit de tuin. Want in de tuin staan appelbomen. Soms mag ik van pappa een boterham meenemen voor de konijntjes. Als we dan zo goed voor de diertjes hebben gezorgd gaan we vaak wandelen. Dan gaan we met alle kindjes in een speciale kar zitten, de bolderkar. Ik denk dat de juf erg sterk is,ze duwt hem helemaal alleen! Dan gaan we zingen. De wielen van de bus gaan rond en rond, rond en rond.. De wielen van de bus gaan rond en rond als de bus gaat rijden. We wandelen dan naar een speeltuin. Daar hebben ze een hele leuke glijbaan. Juf staat dan onderaan en dan ga ik zo ,sjoefffff, naar beneden! Als we dan weer terug zijn gaan we lekker warm eten. Heel gezond, met groente en zo. Misschien komt de groente wel uit onze eigen groente tuin? Dan eet ik mijn eigen geplante bonen op! Mmmm, lekker hoor!

  Truste, beer

  Bij Kinderdagverblijf Pimmie staan kleinschaligheid en de huiselijkheid centraal, waarbij er veel persoonlijke aandacht is. In ons kinderdagverblijf bieden we opvang aan kindjes vanaf 8 weken tot 4 jaar. Er zijn twee verticale groepen, waardoor de kinderopvang het meest lijkt op een thuissituatie.

  Doordat onze vestiging in een woonhuis is, met een houtprint op de vloer, ziet het er erg huiselijk uit en voelt iedereen zich snel thuis. Dit geldt voor de ouders en de kindjes, maar zeker ook voor de leidsters.

  Ontwikkelen
  Wij geven de kinderen graag de mogelijkheid om zich te kunnen ontwikkelen in een veilige en sfeervolle omgeving. De leidsters zijn gediplomeerd en kijken wat ieder kindje nodig heeft. Zo kunnen zij afstand houden van het spel of een knuffel geven wanneer dit nodig is.

  Vast team
  Wij werken met een vast team leidsters. Twee vaste gezichten op elke groep. Dit is voor de kindjes erg vertrouwd, maar zeker voor jou als ouder ook. We geven u graag
  persoonlijk een vrijblijvende rondleiding, zodat u
  de sfeer kan proeven en direct uw vragen kunt stellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply