Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Naar een gezond gewicht
  Rate this post

  De laatste jaren zijn er steeds meer diëten, eetgoeroes en voedingshypes bijgekomen. Veel mensen weten niet meer waar ze aan toe zijn. De omgeving en de druk van de maatschappij spelen hierbij een grote rol.

  Als gewichtsconsulent word ik zelfs moe van al die hypes. Zelf werk ik niet met al die dieettrends en blijf ik bij de basis. Kiezen met gezond verstand en bewuste keuzes maken. LIEF-de methode is gebaseerd op alledaagse producten die je in elke supermarkt kunt vinden, met heerlijke recepten voor het hele gezin.
  LIJF-uitgangspunten zijn onbewerkte en volle producten. Onbewerkte producten leveren meestal meer voedingsstoffen dan bewerkte en geraffineerde producten, waar dan ook minder schadelijke bijproducten aan zijn toegevoegd. LEEF-de methode is niet gebaseerd op eettrends of strenge diëten. Het zal dan ook niet je hele dag beheersen, maar je bewust maken van de boodschappen die je doet. Als gewichtsconsulent kom ik bij je aan huis of begeleid ik je online. Mail voor een gratis ­kennismakingsgesprek of kijk op de website voor meer informatie. Lief Lijf Leef is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kunnen de kosten door steeds meer zorgverzekeraars vergoed worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply