Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Naar een gezonde leefstijl
  Rate this post

  Je hebt al aardig wat diëten gevolgd, maar het resultaat bleef uit. Nog steeds vergezellen de overtollige kilo’s jou overal waar je gaat. Je overweegt al bijna de strijd tegen jouw overgewicht op te geven. Of is er toch nog hoop?

  Als je wilt afvallen, is dat eigenlijk niet een kwestie van minder eten, maar om ánders eten. Het gaat ook om bewustwording van wat voeding met en voor jou doet. Als gewichtsconsulent helpt Sandra van Duuren je om inzicht te krijgen in jouw huidige leefstijl en laat ze je zien wat je kunt veranderen om slanker en fitter te worden.
  In een kennismakingsgesprek bespreken jullie jouw wensen en verwachtingen. Ook worden onder meer je gewicht, BMI, vetpercentage en spiermassa gemeten. Vervolgens krijg je een ‘eetdagboek’ mee, waarin je voor een aantal dagen bijhoudt wat je eet.

  Positieve veranderingen
  Daarna werk je toe naar je doel, door aanpassingen in je voeding te maken. Belangrijk daarbij is dat je geen hongergevoel hebt. Je krijgt recepten mee, en krijgt adviezen en tips. Elke twee weken bespreken jullie de voortgang, resultaten en eventuele valkuilen. Het doel is dat je jouw ideale gewicht behaalt én behoudt. Geen ‘crashdieet’ dus, maar aanpassingen in je voeding, die leiden tot positieve veranderingen op korte en lange termijn!

  Blijvend resultaat
  Sandra: ‘Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Ik begeleid personen met over- of ondergewicht. Ook als je een gezond gewicht hebt, maar je huidige eet- en leefpatroon wilt aanpassen, kun je bij mij terecht. Samen bekijken we je huidige gewoontes en stellen we een behandelplan op, afhankelijk van jouw doelen. Tijdens deze behandeling zal ik je coachen naar jouw doel. Om tot een goed resultaat te komen, is het belangrijk om er je leefstijl van te maken. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je gewicht verliest, maar ook dat het je een goed gevoel geeft en je het kunt volhouden als het behandelplan is afgerond en de begeleiding stopt.’

  ‘Goed vol te houden’
  Al jaren probeer ik mijn streefgewicht te halen. De eerste 5 kilo lukte altijd wel. Daarna bleef ik hangen en kwamen er zelfs weer wat kilo’s bij. Bij Sane Foods heb ik geleerd hoe ik mijn eetpatroon moet aanpassen in plaats van minder te eten om af te vallen. Afwisselende en heerlijke menu’s waardoor ik zonder veel moeite en zonder hongergevoel de kilo’s zag verdwijnen. Nu heb ik mijn streefgewicht bereikt en heb ik geleerd dat gevarieerd en gezond eten niet moeilijk te bereiden en goed vol te houden is. Zonder Sane Foods was me dit niet gelukt! Dus zeker een aanrader! – Ella

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply