Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Naar een nieuwe levensstijl
  Rate this post

  Of je nu wel of niet in de overgang zit: vrouw zijn is niet altijd even gemakkelijk. Je hebt je puberteit doorlopen, misschien heb je kinderen gekregen.

  Elke vrouw is anders, en gelukkig maar, want de wereld is veel mooier wanneer we juist anders zijn. In de praktijk zeg ik wel eens: ‘Omarm je vrouw-zijn’, want dat maakt wie je bent! Maar dan hoef je nog niet met problemen te blijven rondlopen. En je hoeft het zeker niet alleen te doen.
  Zoals iedereen anders is, zullen ook de oplossingen per persoon verschillen. En dat is nu zo fijn wanneer je bij Mzani aanklopt. Want juist daar kijken wat de persoon nodig heeft en niet wat voor een grote groep vrouwen werkt. We proberen het zelfgenezend vermogen van het lichaam zoveel mogelijk te stimuleren. Het uitgangspunt is een nieuwe levensstijl, geen dieet. Maar bijvoorbeeld wel tips om te kunnen ontspannen, inzicht geven waarom je lichaam zo werkt. Adviezen die je bij ons meekrijgt, zijn dus divers. Er wordt naar het hele plaatje gekeken.
  Sinds dit jaar kijken we bij Mzani steeds meer naar het circadiaanse ritme. Deze inzichten zijn relatief nieuw. Het is een cyclus van ongeveer 24 uur. Dat is belangrijk, want je wil ’s nachts slapen en overdag goed functioneren. Deze ritmes bepalen ons waak-slaapritme, maar ook onze lichaamstemperatuur en onze hormoonafgifte. En wat gebeurt er nu precies als deze ritmes niet lekker functioneren?
  Samen met jou proberen we je inzicht te geven in wat je lichaam op dit moment nodig heeft.
  Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply