Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Naar een gezonde leefstijl

  Je hebt al allerlei diëten gevolgd, maar het resultaat bleef uit. Nog steeds vergezellen de overtollige kilo’s jou overal waar je gaat. Je overweegt al bijna de strijd tegen jouw overgewicht op te geven. Of is er toch nog hoop?

  Als je wilt afvallen, is dat eigenlijk nooit ­alleen een kwestie van minder eten. Het gaat ook om bewustwording van wat voeding met en voor jou doet. Als BGN-gewichtsconsulent help ik je om inzicht te krijgen in jouw huidige leefstijl en laat ik je zien wat je kunt veranderen om slanker en fitter te worden. Na een oriënterend gesprek stellen we realistische doelen op en werk je in kleine stapjes daarnaartoe. Ik kom bij je thuis langs en sta voor je klaar met ondersteuning, advies en soms een duw in de goede richting. Het doel is dat je jouw ideale gewicht behaalt én behoudt.

  Positieve veranderingen
  Geen ‘crashdieet’ dus, maar kleine aanpassingen in je voeding, die leiden tot positieve veranderingen op korte en lange termijn. In mijn begeleiding volg ik de richtlijnen rond gezonde voeding van de Gezondheidsraad, ­bekend van de ‘Schijf van Vijf’. Dit zijn richt­lijnen op wetenschappelijke basis.
  Ik geef je ook adviezen rond beweging, want door beweging krijg je meer spieropbouw, gaat je stofwisseling omhoog en wordt je vet afgebroken. Hiermee bereik je een gezond gewicht en kun je dat ook vasthouden. ­Bovendien voel je je fitter.

  Vergoeding
  Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten (BGN). Dit betekent dat je met een aanvullende verzekering vaak een deel van de kosten kunt terugkrijgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply