Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Naar jouw ideale gewicht
  Rate this post

  Monique Hoeflak is werkzaam als lijfstijl en afslankcoach bij LEF lijfstijl in Culemborg. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest als make-up- en haarstylist in de modebranche, heeft zij in 2011 een omslag gehad in haar leven. Niet alleen op persoonlijk en lichamelijk vlak, ook wat werk betreft ging het roer om.

  Monique heeft vrijwel haar hele leven overgewicht gehad. Als klein kind was ze ‘lekker mollig’, wat overging in een kind dat duidelijk te zwaar was, en zo werd dat ieder jaar een beetje meer Monique. In 2009 was het genoeg en heeft zij duidelijk voor zichzelf gekozen: 40 kilo afgevallen, mede door het Cambridge Weight Plan. En wat een bevrijding is dat geweest!

  LEF lijfstijl
  In 2011 heeft Monique de stap genomen om dit fantastische gevoel om te zetten in het helpen van anderen om op hun ideale gewicht te komen. En dat ideale gewicht is voor iedere cliënt anders. In dat jaar is Monique gestart als onafhankelijk Cambridge Weight Plan-consulent, wat uiteindelijk uitgegroeid is tot LEF lijfstijl, een bedrijf dat zich ­onderscheidt met niet alleen coaching en begeleiding tijdens een afslankprogramma, maar waar je ook terecht kunt voor QB Lipo 2-behandelingen (het alternatief voor liposuctie), Polar star coaching en It Works Body Wraps.

  Patronen doorbreken
  Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel, en de kracht zit in ‘samen’ je doelen stellen, maar ook behalen!
  Of de cliënten nu 3 of 75 kilo, 5 of 50 centimeter willen verliezen: alles is mogelijk. Er wordt tijdens de programma’s niet alleen gekeken naar het gewicht of de omvang,  maar ook de patronen en oorzaken worden besproken  en ­doorbroken. Bijvoorbeeld: heb je echt honger, de zogenaamde ‘maaghonger’, of zit er een andere reden achter, die meer betrekking heeft op emoties, wat we de ‘hoofdhonger’ noemen? Een nieuwe levens- en eetstijl wordt met maatwerk voor iedere cliënt aangemeten. Steeds vaker hebben mensen met overgewicht te maken met diabetes type 2, hoog cholesterol, een verhoogde bloeddruk of de kans daarop. Na verlies van lichaamsvet en gewicht wordt de kans daarop duidelijk minder of kunnen zij hun medicatie verlagen of is die zelfs overbodig geworden.

  Zware momenten
  Als ervaringsdeskundige weet Monique als geen ander wat haar cliënten doormaken. Het is niet altijd gemakkelijk om doelen te behalen. Dat vereist doorzettingsvermogen. Monique wordt vaak de ‘stok achter de deur’ genoemd en coacht haar cliënten door de soms zware momenten heen.
  ‘Het is een fantastisch gevoel hoe blij iemand kan worden met het eigen lichaam, maar ook met de energie die  zij krijgt!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply