fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Naar een mooiere versie van jezelf…

  Snel en moeiteloos een maatje minder
  De Size Zero Easy Shape Trainer is het meest succesvolle apparaat van het moment voor snel en moeiteloos afslanken! De effectiviteit van dit geweldige apparaat is wetenschappelijk bewezen. Je slankt gegarandeerd af door een combinatie van de Size Zero behandelingen en natuurlijk gezonde voeding. De Size Zero Easy Shape Trainer is de nieuwste manier van figuurcorrectie en spier­opbouw. Anders dan bij de bestaande apparaten, die monotone en lichaamsvreemde impulsen afgeven, werkt het Size Zero Easy Shape Trainer systeem met lichaams­eigen trillingen, waardoor je direct zichtbare en meetbare resultaten ziet. De meeste gebruikers ervaren een vermindering van 8 tot 28 cm direct na de eerste behandeling. Deze duurt tussen de 30 tot 55 minuten.

  Veilig een natuurlijke, bruine huid
  Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnebankgebruik. Maar je wil toch een mooie bruine kleur… Spray tanning biedt hiervoor de uitkomst. Spray tanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie, egaal bruine kleur te krijgen. Spray tanning gebeurt door middel van een speciale spray tanning-machine. Deze zorgt ervoor dat een tanningvloeistof verneveld op de huid wordt aangebracht. Het resultaat is een egaal bruine kleur die bij jou past.

  10 jaar jonger in 3 minuten
  Instantly Ageless van Jeunesse is een krachtige anti­rimpel-microcrème die effectief helpt om zichtbare tekenen van veroudering (zoals rimpels en beschadiging van de huid) te herstellen. Het product vermindert rimpelvorming en vergrote poriën. Het product bevat een revolutionaire peptide genaamd Agireline en kan gebruikt worden met of zonder make-up. Je hebt geen dure ingrepen meer nodig!
  Deze skincare-lijn is ontwikkeld door de wereldwijd bekende en gerenommeerde plastisch chirurg en dermatoloog dr. Nathan Newman uit Beverly Hills. Instantly Ageless is een nieuw en veilig alternatief voor Botox. Binnen 2 tot 3 minuten ben je van je wallen en rimpels af! Het serum werkt tot wel 8-10 uur per dag met slechts één keer aanbrengen. Het is veilig, zeer effectief en geurvrij.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply