Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Naar een schoonheidsspecialist? Waarom?
  4/4 - (1 stemmen)

  Iedereen weet dat wanneer je ouder wordt, je huid samen met jou veroudert. Wat minder mensen weten, is dat het postmoderne leven ook een grote invloed op onze ‘buitenkant’ heeft. Stress en vermoeidheid, maar ook uitlaatgassen, ongezond eten, een teveel aan zonlicht en medicatie hebben een ongunstige uitwerking op onze huid. Een regelmatige behandeling bij de schoonheidsspecialist in combinatie met het thuis gebruiken van goede producten is dan een mooie oplossing!

  Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, en daarom is het verstandig om al vanaf het begin van de puberteit de huid dagelijks te verzorgen. Als er sprake is van een vette huid of overmatige productie van talg, kan een regelmatige behandeling bij mij uitkomst bieden. Naarmate je ouder wordt, wordt steeds beter zichtbaar in welke mate je jouw huid hebt verzorgd. Mijn advies is om vanaf circa 25 jaar regelmatig een behandeling te nemen op het gebied van extra hydratatie, het stimuleren en activeren van collageen, elastine vezels en bindweefsel, om de huid­­- v­eroudering zo lang mogelijk uit te stellen.

  Oase van rust en ontspanning
  Mijn schoonheidssalon RINA is sfeervol en knus, en is gevestigd op de hoek van de Kaden en de Noorderdwarsvaart in Drachten. Op dit kruispunt is RINA een oase van rust en ontspanning!
  Je kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen:
  – gezicht: gezichtsbehandelingen, harsen, verven, epileren
  – lichaam: ontspanningsmassage, harsen

  JANZEN en Matis
  Daarnaast heb ik, na een grondig onderzoek, gekozen voor kwaliteitsproducten van de merken JANZEN en Matis: fijne body-, bath- en home-producten; leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen!
  Het Franse huidverzorgingsmerk Matis heeft al sinds de start in 1936 een eigen laboratorium, en heeft een grote kennis van de huidverouderingsprocessen. In de producten worden geuren, texturen en behandelingen gecombineerd, en alles is uitvoerig getest op resultaat.

  Door een regelmatig bezoek aan mijn salon en het opvolgen van mijn adviezen pluk je op de lange termijn de vruchten van een gezonde en stralende huid!

  Over Rina
  Rina Eigenraam-Zondervan (27) is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met de nodige ervaring en een verfijnd gevoel voor stijl en schoonheid. Ze heeft als doel jouw natuurlijke uiterlijke kenmerken goed en beter te laten uitkomen op een manier die jou zelf het beste bevalt.
  Rina heeft tijdens en na haar opleiding ervaring opgedaan als werknemer bij verschillende schoonheidssalons en heeft hier haar persoonlijke stijl en expertise ontwikkeld. Nadat het al een tijdje kriebelde, heeft ze de stap gezet om haar eigen salon te starten, zodat ze haar eigen waarden en kracht ten volle tot uiting kan laten komen.
  Rina’s stijl kenmerkt zich door een sterke visie op zowel de innerlijke als de uiterlijke betekenis van schoonheid. Zo heeft ze op het eerste niveau het verlangen om haar klanten zich bewust te laten worden van de waardevolle schepselen die ze zijn, gebaseerd op haar overtuiging. Op het tweede niveau wil ze de huid verbeteren en verjongen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply