Rate this post
 • Nagels die gezien mogen worden
  Rate this post

  Verzorgde handen zijn geen luxe, maar een must! Je handen en je nagels zijn je visitekaartje, en je wil natuurlijk een goede indruk achterlaten wanneer je iemand een hand geeft, wanneer je je bood­schappen afrekent bij de kassa enzovoort. Bij Froukje Groenendijk van Nagelstudio Froukje kun je terecht voor nagels die gezien mogen worden!

  Bij de salon kun je terecht voor acryl- en gelnagels, Gellak voor de natuurlijke nagel en Froukje is gespecialiseerd in nail-art. Ook de teennagels kunnen eventueel een kleurtje krijgen in de salon. In de salon wordt onder andere gewerkt met producten van Artistic Nail Design, Be Creative en Empowered.

  Behandeling voor nagelbijters
  Nagelbijten is een veel voorkomende gewoonte, die leidt tot onaantrekkelijke nagels. Heb je er genoeg van om je handen te verstoppen en wil je graag mooie nagels? Daar kan Froukje bij helpen, met een behandeling voor nagelbijters. Ze houdt daarbij rekening met eventueel medicijngebruik en/of hormoonschommelingen. Na een aantal behandelingen, waarbij acryl of gel wordt gebruikt, zijn je nagels weer zo goed als nieuw!

  Workshops voor nagelstylisten
  Froukje geeft ook workshops en trainingen voor collega-nagelstylisten, met name rond nail-art. De workshops en trainingen variëren in tijdsduur van een dagdeel tot twee dagen. Nagelstudio Froukje heeft ook een webshop, waarin nagelstylisten producten kunnen kopen. De basistraining Gellak is er ook voor overige geïnteresseerden.

  Professionele nagelstudio
  Froukje heeft allerlei certificaten rond nagelstyling, en vindt het belangrijk dat klanten daarop letten als ze naar een nagelstudio gaan. Het gaat tenslotte ook om de gezondheid van je nagels! Bij niet-gecertificeerde nagelstylisten loop je het risico op pijnlijke behandelingen of zelfs schimmel­nagels, dus let goed op waar je heengaat voor je nagels.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply