4/4 - (1 stemmen)
 • Nagels die gezien mogen worden
  4/4 - (1 stemmen)

  Ben jij al klaar voor de zomer? Natuurlijk wil je er ook in de zomermaanden op je best uitzien. In de vorige uitgave las je al de effecten van wimperextensions. Je vond er alle informatie over hoe je je wimpers een royale en glamoureuze uitstraling kunt geven. Wimpers waar je gewoon mee kunt zwemmen en douchen en waarmee je er altijd goed uitziet. Maar uiteraard verdient de rest van jouw verschijning ook een zomerse look.

  Je handen, en in de zomer ook je voeten, zijn echte blik­vangers. Besteed hier dan ook wat extra aandacht aan. Voor de verzorging van je nagels, handen en voeten kun je denken aan nagelversteviging, nagelverlenging, gelcolor, nagels lakken, nagelreparatie of probleemnagels, nagels lakken, manicure en een (spa-)manicure. Nagels verstevigen en nagels verlengen wordt soms wel verward met kunst­nagels of nepnagels zetten, maar niets is minder waar:
  er wordt uitgegaan van je natuurlijke nagels die verstevigd en/of verlengd worden, zodat je mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels krijgt.

  Het hele jaar door mooie nagels
  Nagels verstevigen en nagels verlengen kan met acryl of met gel. Acrylnagels zijn steviger en gelnagels flexibeler. Bij nagelverlenging heb je bovendien de keus tussen verlengende tips of verlengen met een sjabloon (indien je nagellengte dit mogelijk maakt). Heb je zelf nog een mooi nagelbed, maar zijn je eigen nagels broos en breken deze snel af, dan kun je met alleen een laag acryl of gel je natuurlijke nagels laten verstevigen. Heb je korte nagels, dan is een nagelverlenging (met sjablonen of tips) mogelijk iets voor jou. Ook ‘French manicure’ (nagels met wit randje) behoort tot de mogelijkheden. Acryl- en gelnagels vereisen na drie tot vier weken een nabehandeling (opvulling), afhankelijk van de groeisnelheid van je eigen nagels. Je nagels worden dan weer met acryl of gel verstevigd of verlengd. Door deze nabehandelingen heb je continu het hele jaar door mooie nagels. Na de nagelbehandeling heb je perfect verzorgde, mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels.

  Probleemnagels
  Problemen met nagels zijn er in vele varianten die elk een andere vorm van reparatie aan je hand- of voetnagels vereisen. Zo kunnen er problemen zijn met te korte nagels (onder andere door nagelbijten), gebroken of gespleten nagels, omhooggroeiende nagels, (in)gescheurde nagels, nagelvorm (bol, plat, ribbels) en te dikke of juist te dunne nagels. Voor al deze problemen is altijd een passende oplossing te vinden. Voor al deze problemen kun je altijd een passend advies krijgen. Nagellak en gelcolor nagellak van OPI. Naast de kwaliteit van de nagelbehandelingen voor natuurlijk ogende nagels is de kwaliteit in nagels lakken van belang. Dit moet met een uiterste precisie gebeuren en ook duidelijk te zien zijn. Vrijwel alle nagelbehandelingen worden afgesloten met het lakken van de nagels. Het beste hiervoor zijn de nagellakken en gelcolor nagellakken van OPI. Deze OPI producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zijn overigens niet alleen in beautysalons los te koop. Naast de nagellakken zijn er ook voor de nagel verzorgingsproducten van OPI. De nagellakken van OPI zijn niet alleen bijzonder mooi, maar ook erg sterk. Niet voor niets is OPI een wereldmerk dat door vele beroemdheden op de nagels wordt gedragen. Het assortiment kleuren is breed en wordt regelmatig op basis van thema in kleur en kwaliteit vernieuwd. Voor jou kan dit erg van belang zijn, omdat je continu op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen / trends op nagelgebied.

  Laat je voeten verwennen
  Maar natuurlijk moeten ook je voeten niet vergeten worden. Met de luxe producten uit de pedicurelijn van OPI worden je voeten heerlijk verwend. Gun jezelf daarom een spa-­pedicurebehandeling. Je ervaart hierbij een gevoel van ontspanning en weldaad. Ook bij de spa-pedicure zijn de producten van OPI aan te bevelen. Deze zijn namelijk samengesteld uit de beste natuurlijke extracten en etherische oliën. Uiteraard worden je teennagels op verzoek met OPI nagellak of OPI Gelcolor gelakt. Op je teennagels is een nagellak de perfecte afwerking van je voeten; zeker in tijden waarin je open schoenen of zelfs slippers kunt dragen. Met een beetje extra aandacht mogen jouw handen en voeten deze zomer gezien worden!

  Voor alles op nagels-, handen- en voetengebied kun je terecht bij Beauty Masters treatment store in Eindhoven. Daar kun je de behandelingen ook samen met je vriendin tegelijkertijd laten doen. Hiervoor heeft de zaak een prachtige manicure en lounge. Ook kun je daar altijd terecht voor advies en de bijbehorende producten. Loop daarvoor ook gerust even binnen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply