Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nagels om van te houden
  Rate this post

  Wil je mooie nagels? Een acrylnagel is dan heel geschikt voor jou! Een acrylnagel is een kunstnagel en vergeleken met een gelnagel is deze duurzamer. Dit komt erop neer dat een acrylnagel harder is en langer meegaat. De acrylproducten die worden gebruikt, bevatten geen schadelijke stoffen.

  Op de acrylnagels kun je van alles laten zetten, bijvoorbeeld french manicure of nail art. Nail art is versiering voor op de kunstnagels, bijvoorbeeld glitters, steentjes of bloemetjes. De mogelijkheden met nail art zijn heel divers voor zowel acrylnagels als gelnagels. Heb je zelf een leuk idee of ontwerp voor jouw nagels, bel dan gerust.

  Behandeling voor acrylnagels
  De voorbehandeling voor het zetten van acrylnagels bestaat, net als bij gelnagels, uit het desinfecteren van de nagels en handen. Vervolgens worden de nagelriemen losgemaakt en de glans wordt verwijderd van de natuurlijke nagels. De volgende stap is het uitzoeken van passende tips, en deze worden op de nagel geplakt. Na het aanbrengen van de tip of sjablonen wordt een primer aangebracht op je eigen nagel. Hierdoor zal later het acryl beter hechten. Na het uitharden van het acryl wordt de nagel in model gevijld. Dan worden de nagels gepolijst en de nagelriemen verzorgd met nagelriemolie. Ten slotte worden de acrylnagels afgewerkt met een UV-kleurbeschermer of blanke nagellak.

  Cosmetische pedicure
  Met een cosmetische pedicure krijg je mooie en verzorgde voeten, of je nu vrouw bent of man! Tijdens de pedicurebehandeling worden jouw voeten heerlijk verzorgd en weer mooi gemaakt. Bij de eigen nagels naturel / french-behandeling wordt er een gellaagje aangebracht op de teennagels. De behandeling begint met het desinfecteren van de voeten. Vervolgens worden de nagels geknipt (naar jouw eigen wensen) en de nagelriemen worden verzorgd. Na deze handeling wordt de nagelomgeving schoongemaakt. Daarna wordt met een puimsteen het eelt glad gemaakt / gepolijst. Vervolgens worden de voeten heerlijk gescrubd. Met een combinatie van Dode Zeezout en een verzorgende olie worden alle dode huidcellen van je voeten verwijderd en voelen je voeten weer heerlijk zacht aan. Het Dode Zeezout wordt verwijderd door een voetenbadje, waardoor de voeten ook nog even lekker ontspannen door het warme water. Hierna worden de voeten nog lekker ingemasseerd met een verzorgende crème. Eventueel kun je een paraffinepakking krijgen of normale nagellak of gellak, die14 dagen blijft zitten. Tot slot kun je je nagels laten lakken.

  Dead Sea wellness pedicure
  De Dead Sea wellness pedicure is bedoeld om jouw voeten een extra boost te geven en te verzorgen. Je begint met een ontspannen voetenbad met aroma of Dode Zeezout. De peeling trekt de vermoeidheid uit je voeten en geeft een verkwikkend gevoel. Hierna worden je nagels geknipt en gevijld. De nagelriemen worden verzorgd met olie. Het speciale voetenmasker zorgt voor de juiste vochtbalans en doorbloeding. De voeten krijgen een ontspannende massage met verzorgende voetencrème.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply