Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Door mijn nagels voel ik me de moeite waard’
  Rate this post

  Ik ren en vlieg de hele dag voor anderen en probeer het iedereen naar de zin te maken: mijn partner, onze kinderen, mijn werkgever, familie en vrienden. Maar er was altijd één persoon die ik vergat en dat was ikzelf. 

  Inmiddels ben ik 35, maar eigenlijk was er nog helemaal niet zoveel veranderd in mijn leven. Ik ren en vlieg nog steeds de hele dag voor anderen en probeer het iedereen naar de zin te maken: mijn partner, onze kinderen, mijn werkgever, familie en vrienden. Maar er was altijd één persoon die ik vergat en dat was ikzelf. Eerlijk gezegd vond ik mezelf nooit echt de moeite waard.

  Een paar maanden geleden stapte ik de supermarkt uit en liep tegen Beauty Masters treatment store aan. Ineens besloot ik: ik ga mezelf laten verwennen! Eerst vond ik het spannend om naar binnen te gaan, want het zag er zo chic uit… Gelukkig werd ik meteen hartelijk ontvangen. Binnen was het knus en dat ontspande me. Sandra, de eigenaresse, heeft mij geholpen en ik voelde me op mijn gemak bij haar. Ze hielp me met het zoeken naar een behandeling die het best bij me past. We kwamen uit op een nagelbehandeling. Doordat ik altijd al een stresskip was, beet ik geregeld op mijn nagels.

  Sandra heeft mijn nagels toen verlengd en gelakt met een prachtig vrouwelijke rode gel lak. Ik kon uit tientallen kleuren kiezen. Het was zo fijn om mij speciaal te voelen: om gezellig even te kletsen, terwijl je geholpen wordt om een betere versie van jezelf te worden. De nagels voelden heerlijk glad aan en ze zagen er mooi natuurlijk uit. Eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht, want ik dacht dat een nagelversteviging bestond uit het opplakken van een grote plastic nepnagel. Dat is dus helemaal niet zo! Nu, een paar maand later, zit ik opnieuw bij Sandra. Ze biedt kwaliteit én het is betaalbaar, dus ik kom graag ­terug. Online had ik een afspraak gemaakt en ik stond keurig netjes in het systeem. Ik gun mezelf een nieuwe kleur en daar ben ik best een beetje trots op. Het klinkt misschien gek, maar mijn mooie en stevige nagels geven mij kracht. Iedere keer als ik ze bekijk, besef ik dat ik mezelf nú de moeite waard vind. Het voelt geweldig om mezelf af en toe in de watten te laten leggen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply