Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nagelstyliste: jouw toekomst?
  Rate this post

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste of een nieuwe uitdaging, waarbij je thuis creatief aan de slag kunt? Wat dacht je van nagelstyliste? Je handen en nagels zijn immers je visitekaartje. Goed verzorgde handen worden gewaardeerd en door mensen belangrijk gevonden.

  Joëlla Nails & Beauty biedt een opleiding tot Allround Nagelstyliste, waarbij je in 10 weken alles leert over gel- en acrylnagels en de basis van manicure. De lessen vinden elke donderdag of zaterdag plaats in een kleine groep van maximaal 4 personen. Je werkt eerst op een oefenhand; later met een echt model.
  Je kunt ook kiezen voor een losse opleiding rond gelnagels, acrylnagels of manicure. Zo’n losse opleiding duurt 6 weken. Verder kun je kiezen uit allerlei workshops en trainingen om je kennis mee te vergroten, zoals een workshop rond nail-art, een perfectietraining en een opfriscursus waarbij je de nieuwste trends leert.
  De opleidingen en workshops worden verzorgd door de gecertificeerde eigenaresse van Joëlla Nails & Beauty, Joëlla Alfons, die al 10 jaar in het vak zit. Zij heeft ook een groothandel met alles op het gebied van nagels, waarvan je gebruik kunt maken bij de opleidingen.

  Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact op met Joëlla.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply