Rate this post
 • Nagelstyliste worden?
  Rate this post

  Wil je nagelstyliste worden of wil je je professionaliseren op het gebied van ­nagelstyling? Nail Fashion Groningen is een branche-erkend opleider en een CRKBO-gecertificeerd opleidingsinstituut voor nagelstyling.

  Nail Fashion Groningen biedt je een goede en gedegen opleiding van Basic tot Master. Alle opleidingen kunnen in modules gevolgd worden. Er wordt gewerkt in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Na je vakopleiding ben je in staat om een eigen salon te starten.
  Regelmatig volgen onze docenten nationale en internationale trainingen, zodat zij altijd klaarstaan voor jou met de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van nagelstyling en je in staat stellen jouw vak op het hoogste niveau uit te oefenen.

  Voor cursisten die een 20- of 26-daagse cursus afronden, bestaat de mogelijkheid om stage te lopen in de nagelstudio.
  De lesdagen zijn op maandag van 9.00 tot 15.30 uur. De avondlessen zijn op maandag van 19.00 tot 22.00 uur, afwisselend ook op de dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur.
  Je bent van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking. Daarbij geven we je informatie over onze professionele nagelproducten en het gebruik hiervan. Uiteraard kun je bij ons terecht met al je vragen, en geven we je informatie over de haken en ogen in het nagelvak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply