Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nano: de nieuwste generatie mineraalsuppletie
  Rate this post

  Wat zou Paracelsus (1493-1541), een beroemd, maar tevens controversieel arts, theoloog, alchemist en astroloog, blij zijn geworden van nano!

  Dat mineralen noodzakelijk zijn voor de algehele menselijke gesteldheid, wist hij al in beeld te brengen. Nu, eeuwen later, zijn we in staat om deze mineralen in zulke kleine deeltjes te splitsen (nano = miljoenste deeltje van een ­millimeter = nog kleiner dan colloïdaal), dat het geen suspensie meer is. Zonder vulstoffen en 100% zuiver, zorgt het minerale
  water voor een snelle opname in het lichaam zonder
  enig ­neveneffect.
  De werking berust uiteindelijk op een trillingsfrequentie (Zeta-potentieel), en daarmee komen we op het pad van
  de quantumfysica. Door nano-edelmetalen wordt de afgifte van neurotransmitters verhoogd. Neurotransmitters vormen de chemische communicatie tussen lichaamscellen.
  Naast communicatie via neurotransmitters bestaat er ook de communicatie via fotonen. Dat zijn lichtdeeltjes. ­Nano-edelmetalen geleiden ook fotonen en zorgen als het ware voor meer licht in iedere cel. Een cel die licht uitstraalt, is een gezonde cel en draagt bij aan de vitaliteit van
  het lichaam.
  Het menselijk lichaam is eigenlijk een fantastische bio-elektrische machine, waarbij licht in staat is om informatie tussen cellen veel sneller over te dragen dan chemie.
  Dit alles brengt ons edelmetalen in een specifieke vorm die krachtige gezondheidseffecten hebben op het zenuwstelsel, het immuunsysteem en het hormonale systeem.
  Meer weten over de fantastische werking van deze nieuwe generatie suppletie? Vraag ernaar in onze winkel. Na de zomervakantie zullen wij een aantal ‘huiskamerlezingen’ organiseren. Belangstelling? Mail naar info@drogisterij-dehazelaar.nl met in de onderwerpsregel ‘Huiskamerlezing’.
  We zullen je dan op de hoogte brengen van de data en tijden.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply