Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Natuurlijk afvallen, verjongen & heerlijk ontspannen
  Rate this post

  ‘Wat ziet u er goed uit!’ Dit is fijn om te horen, toch? We willen immers allemaal graag een goed figuur en houden het liefst zo lang mogelijk een jonge uitstraling. Dat lijkt weleens onmogelijk, want injectables gaan voor sommigen net een brug te ver en niet iedereen heeft de energie of fysieke gezondheid om in een sportschool te werken aan dat mooie figuur.

  Maar wist je dat dit ook anders kan? Dat je je huid kunt verjongen zonder cosmetische ingrepen en jouw figuur kunt verbeteren zonder intensief te sporten? Bijvoorbeeld door ­middel van elektrotherapie, therapeutisch infrarood, ultrasoontherapie en vibratiemassage? Mooi Figuur in Middelburg ­begeleidt jou naar een slanker, energieker en gezonder lichaam én biedt verschillende therapieën om de huid te verjongen. De 15 zorgvuldig samengestelde therapieën van Mooi Figuur zijn onder andere gericht op stofwisselingstimulatie, calorieverbranding en het afbreken van vetcellen. De behandelingen zorgen niet alleen voor verbluffende resultaten, maar worden ook ervaren als pure ontspanning voor lichaam en geest.

  Endermologie
  Nieuw in deze praktijk is endermologie met het allernieuwste apparaat dat recentelijk een onderscheiding heeft gekregen voor een nóg beter en sneller resultaat. Deze natuurlijke mechanische massagetechniek wordt wereldwijd al ruim dertig jaar toegepast om de stofwisseling te stimuleren, hardnekkig vet te verminderen, cellulite te egaliseren en de contouren te verstevigen op de plaatsen waar jij dat graag wilt. Deze behandeling is bijzonder effectief en tegelijkertijd een heerlijk moment van ontspanning. Endermologie wordt toegepast om af te slanken, maar is ook zeer efficiënt om de lichaams- en gezichtshuid te verjongen. De huid wordt voller, rimpeltjes worden gladgestreken en de teint is stralender. Endermologie is er voor het lichaam en gezicht. Direct al resultaat na de eerste sessie!

  Gewichtsverlies
  Een kosteloos intakegesprek brengt de specifieke vraag van de cliënt in beeld. Emmy adviseert een therapie met behulp van een specifiek apparaat of een combinatie daarvan. Met de meeste therapieën kan een omvangvermindering van tientallen centimeters bereikt worden! Belangrijk voor Emmy is dat met de inzet van de apparaten mensen zich daadwerkelijk beter gaan voelen. ‘Niemand is hetzelfde, dat is mijn uitgangspunt. Iedereen die hier komt, krijgt een persoonlijk advies en daaropvolgend een behandeling op maat.’ Mooi Figuur is er voor jong en oud en voor mannen en vrouwen, of je nu 16 of 80 bent, je veel gewichts­verlies wil bereiken of plaatselijk een paar kilo wilt afvallen. ­’Minder wegen is prettig, maar het gaat uiteindelijk om hoe je eruitziet en hoe je je daarbij voelt’, aldus Emmy.

  Bevriezen van vetcellen
  Een kleine behandeling heeft soms een groot effect, zoals de Cryo21-therapie, het bevriezen van vetcellen, die daarna blijvend afgevoerd worden. De infrarood-TFM-cabine is het enige actieve apparaat. Bij een temperatuur van 39 graden voert de cliënt liggend oefeningen uit die tijdens de kuur zwaarder worden. De warmte en het therapeutische infraroodlicht voorkomen spierpijn en zorgen voor een vlotte vetverbranding. Het resultaat is al snel een maatje minder en een verbeterde conditie.

  Voedingscoach
  Uiterlijke schoonheid komt natuurlijk ook van binnenuit. Emmy is voedingscoach op basis van Oerslank en Mooi Figuur is tevens verkooppunt van diverse ­biologische producten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply