Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Natuurlijk jong blijven

  Een zwaar gevoel op je ogen, een verminderde lichtinval en regelmatig hoofdpijn. Hangende oogleden kunnen storende klachten geven, om nog maar te zwijgen over het feit dat je er altijd vermoeid uitziet. Is het niet de hoogste tijd om daar iets aan te laten doen? Dan krijg jij weer die natuurlijke en jonge uitstraling die aansluit bij hoe jij je voelt.

  De eeuwige jeugd… Wat zou het mooi zijn als er ooit eens iets wordt uitgevonden waarmee we dat kunnen verwezen­lijken! Tot het zover is, moeten we onze toevlucht nemen tot andere manieren om de natuur een handje te helpen. En daar zijn gelukkig prachtige methodes voor. Van injectables tot plastische chirurgie: de mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten geweldig. Toch is het logisch dat veel vrouwen niet in zichzelf willen laten snijden of prikken. Speciaal voor hen is er daarom goed nieuws. Er is namelijk een goed alternatief voor diverse chirurgische ingrepen.

  Geen scalpels of hechtingen
  PlexR is het meest effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties, verwijdering van overtollige huid, halsversteviging, wenkbrauw en mondhoeklifting en veel andere huid- en verouderingsproblemen.
  PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Tijdens een PlexR behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met PlexR bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones.
  PlexR behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur en is één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet-invasieve medisch / cosmetische behandelingen. Het is een volledig veilige methode.

  Direct zichtbaar resultaat
  Resultaten met PlexR-behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede langetermijnvoordeel; een PlexR-ingreep geeft tegelijkertijd een bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in de nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze duo-actie ondersteunt een blijvend effect van de PlexR Plasma Soft Surgery behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply