Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Natuurlijk mooi
  Rate this post

  Probleemloos make-up gebruiken is niet voor elke vrouw vanzelfsprekend. Sommige vrouwen zijn allergisch voor normale make-up: ze kunnen jeuk krijgen, uitslag op de huid, of gezwollen en/of tranende ogen.

  Zelf ben ik ook allergisch voor normale, chemische make-up. Toen ik zo’n 10 jaar geleden, in een vorige baan, regelmatig in Amerika was, viel het me op dat minerale make-up daar heel populair is. Ik heb het zelf geprobeerd en vond het helemaal geweldig! In Nederland kon ik er alleen niet aan komen, dus besloot ik om zelf een eigen lijn in minerale make-up te gaan produceren en aanbieden: Mineralissima.

  Uitgangspunt van Mineralissima is: hoogwaardige producten met zo min mogelijk ingrediënten, die ook gebruikt kunnen worden door vrouwen die allergisch zijn voor normale make-up. Alles komt uit de natuur. Een ander voordeel is dat je het nauwelijks op je huid ziet. Je krijgt dus een supernatuurlijk resultaat! De producten zijn geschikt voor veganisten en vrouwen die laserbehandelingen ondergaan, chemische peelings of chemotherapie, want ook dan kan de huid heftig reageren op normale make-up. Bovendien kan Mineralissima ook prima gebruikt worden door mannen.

  Uiteraard zijn de producten van Mineralissima niet getest op dieren, en de ingrediënten zijn afkomstig van bedrijven die aantoonbaar niet doen aan kinderarbeid. Doordat wij de producten zelf produceren, weten wij precies wat de samenstelling is en kunnen wij de kwaliteit hoog houden.

  De meeste producten van Mineralissima zijn getest in een laboratorium dat gespecialiseerd is in huidproblemen, en zijn helemaal goedgekeurd, ook rond veiligheid. De producten voldoen verder helemaal aan de Europese normen voor make-up.

  De producten zijn te koop in de webshop en bij een groeiend aantal verkooppunten. Nou kan ik me voorstellen dat het lastig is om de voor de klant juiste make-upkleur te kiezen. Daarom houden we sinds kort ook workshops, in onze showroom in Hoofddorp. Daar kunnen geïnteresseerden de producten bekijken en testen.

  Kati van Riet
  eigenares Mineralissima

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply