Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Natuurlijk nog mooier door PlexR
  Rate this post

  Voel jij je alsof je twintig bent, maar wijst de kalender toch een andere leeftijd aan? Dat is confronterend… Wat je in de spiegel ziet, is niet de jonge vrouw die jij je van binnen voelt. Hoe zorgvuldig je je huid ook verzorgt, toch begint je huid slapper te worden en zijn de eerste rimpeltjes een feit.

  De eeuwige jeugd, wat zou het mooi zijn als er ooit eens iets wordt uitgevonden waarmee we dat kunnen verwezen­lijken. Tot het zover is, moeten we onze toevlucht nemen tot andere manieren om de natuur een handje te helpen.
  En daar zijn gelukkig prachtige methodes voor: van injectables tot plastische chirurgie, de mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten geweldig. Toch is het logisch dat vele vrouwen niet in zichzelf willen laten snijden of prikken. Speciaal voor hun is er daarom goed nieuws: er is namelijk een goed alternatief voor diverse chirurgische ingrepen.

  Geen scalpels of hechtingen
  PlexR is het meest effectieve alternatief voor chirur­gische ingrepen zoals ooglidcorrecties, verwijdering van ­overtollige huid, halsversteviging, wenkbrauw en mondhoek lifting en vele andere esthetische klachten.
  PlexR behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur en is één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet-invasieve medisch/cosmetische behandelingen. De kans op complicaties is minimaal. Behandelingen met de PlexR worden uitgevoerd door een arts die speciaal voor deze methode is getraind. PlexR kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en geschikt voor ieder huidtype.

  Direct zichtbaar resultaat
  Resultaten met PlexR-behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede langetermijnvoordeel; een PlexR-ingreep geeft tegelijkertijd een bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastine­vezels. Deze duo-actie ondersteunt een blijvend effect
  van de PlexR Plasma Soft Surgery behandeling.

  Innoverende technologie
  Lifting van onder andere oogleden, wenkbrauwen en hals zijn erg populair. Evenals het behandelen van rimpels en een verslapte huid. Met de innoverende PlexR-technologie zijn er plotseling tientallen nieuwe medisch/esthetische behandelingen mogelijk. Deze methode is in het buitenland beter bekend en heeft nog maar net zijn intrede gemaakt in Nederland. Hierdoor is het in Nederland nog relatief onbekend.

  Volledig veilig
  De werking van PlexR is oppervlakkig, wat betekent dat de energetische plasmastraal de basale cellenlaag (de levende epidermale laag) van de huid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of andere ongewenste of permanente huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij (verkeerd) gebruik van lasers.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply