Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Natuurlijk verzorgd worden tijdens de kraamtijd
  Rate this post

  De kraamtijd is een ontroerende en indrukwekkende periode. Slapeloze nachten, een beurs lichaam en kraamtranen, je kan het allemaal aan, want jullie hebben net de mooiste baby van de wereld gekregen. Toch kun je best wat extra hulp gebruiken en dan het liefst op een manier die past bij jouw waarden en leefstijl. Een evenwichtig leven dat draait om de samenhang tussen lichaam, ziel en geest.

  Allerzorg Kraamzorg biedt reguliere én Natuurlijke Kraamzorg. Dat is kraamzorg met de ideologie van de grondlegger van de antroposofie Rudolf Steiner. Bij de Natuurlijke Kraamzorg spelen je leefstijl, voeding, kleding, bescherming en afwisseling tussen rust en ontspanning een belangrijke rol in een gezond kraambed. Bij beide vormen is er een goede ondersteuning rond borstvoeding.

  Reguliere kraamzorg
  Vind jij reguliere kraamzorg meer passen bij jullie levensstijl, dan kun je dit ook via Allerzorg Kraamzorg afnemen. Zowel thuis als in het ziekenhuis kun je vertrouwen op toegewijde en liefdevolle kraamzorg. De kraamverzorgende vindt het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn in deze nieuwe periode in jouw leven. Wat altijd voorop staat, zijn de wensen van jou en je gezin. Iedereen moet zich zo prettig mogelijk voelen tijdens de kraamdagen en in overleg is veel mogelijk voor een onvergetelijke kraamtijd.

  Natuurlijke Kraamzorg
  De kraamverzorgende van Natuurlijke kraamzorg brengt een sfeer van vertrouwen, rust, stilte en warmte en dit uit zich op verschillende manieren. Ze neemt bijvoorbeeld extra de tijd voor een luisterend oor, net als bij de reguliere kraamzorg, en geeft gericht voedingsadvies. Verder besteedt zij extra aandacht aan het inbakeren van de baby. Het leren geven van borstvoeding is daarnaast een belangrijk onderdeel van de kraamzorg, zoals ook bij de reguliere kraamzorg.

  Allerzorg Kraamzorg heeft een goede samenwerking met het Amphia ziekenhuis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply