Rate this post
 • Natuurlijke genezing door homeopathie
  Rate this post

  Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze, die het zelfgenezend vermogen prikkelt, dat iedereen van nature heeft. Door het voorschrijven van natuurlijke geneesmiddelen, zonder bijwerkingen, komt er weer evenwicht en zullen de klachten verdwijnen. Steeds meer mensen zijn bewust bezig met hun gezondheid en kiezen voor deze wijze van genezen.

  In mijn praktijk behandel ik al 20 jaar mensen van alle leeftijden met de meest uiteenlopende klachten en ziekten. Elk mens is uniek en heeft daarom ook een specifieke behandeling nodig, zorgvuldig gekozen na een uitgebreid intake-gesprek. Belangrijk daarin is om te zoeken waar de oorzaak ligt. Heeft het met een zwakke gesteldheid te maken door een sterke erfelijke belasting vanuit de familie, was er veel medicijngebruik of veel vaccinaties, zijn we veel ziek geweest en daardoor chronisch ziek geworden? Ook kunnen klachten ontstaan omdat we veel verdrietige of nare dingen meegemaakt hebben of andere vervelende omstandigheden in ons leven. Hierdoor kunnen we lichamelijk ziek worden, emotioneel niet lekker in ons vel zitten en psychische problemen krijgen.
  Bovenstaande geldt ook bij overgewicht. Bekend is dat door pilgebruik 40% van de vrouwen last heeft van overgewicht. Door de verstoring in de hormoonhuishouding werken meerdere hormoonklieren niet meer goed. Door de werking hiervan te ondersteunen, stroomt alles weer goed door en zal afvallen ook beter lukken.
  Daarnaast kunnen er emotionele oorzaken of leefomstandigheden van invloed zijn, waardoor problemen ‘weggegeten’worden. Al deze factoren neem ik mee in mijn geneesmiddelvoorschrift. Het is fijn om te zien dat de mensen weer vat op hun leven krijgen en weer in hun ‘kracht’ komen. De behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraars.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply