Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Natuurlijke, lange wimpers en volle wenkbrauwen
  Rate this post

  Er zijn tegenwoordig hightech wimperverlengende behandelingen en honderden mascara’s op de markt die je wimpers langer en voller maken. Maar hoe fijn is het als je wimpers al lang en vol van zichzelf zijn? De oplossing is de Eyelash Revitalizer! Veel vrouwen gebruiken dit serum en vinden het ge-wel-dig! Het werkt écht. In de eerste weken gebeurt er niks, maar na ruim een maand zie je resultaat. De wimpers zijn langer en voelen veel steviger aan. De unieke combinatie van vitaminen en mineralen verzorgt de wimpers intens. En dit alles op natuurlijke wijze. Het resultaat? Prachtige wimpers als een lust voor het oog!

  Hoe gebruik je het?
  De Eyelash Revitalizer breng je als een eyeliner aan, ­tweemaal daags. Het is spaarzaam in gebruik, waardoor een verpakking wel een half jaar meegaat. Dat is zeker het investeren waard. Start vandaag nog met de Eyelash ­Revitalizer en haal ook het maximale uit jouw wimpers! Haarverlies van de wenkbrauwen?
  Wenkbrauwen zijn een sieraad voor het gezicht, maar niet vanzelfsprekend voor vele vrouwen. Meer dan de helft van de vrouwen ondervindt haarverlies van de wenkbrauwen. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals te veel ­epileren of haarverlies naarmate wij ouder worden. De natuurlijke oplossing hiervoor is nu binnen handbereik: de Eyebrow Revitalizer. Deze prachtige wenkbrauwverste­viger voedt en verzorgt de wenkbrauwen door vitaminen en mineralen, met gezonde, volle en natuurlijke wenkbrauwen als resultaat. Wenkbrauwen zorgen mede voor de uitdrukking in ons gezicht, dus waarom zullen wij dit sieraad niet ondersteunen? Met de Eyebrow Revitalizer zie je binnen 14 dagen een significant verschil in de groei. Breng spaarzaam op de wenkbrauwen aan voordat je gaat slapen en krijg op deze manier de mooie, natuurlijke wenkbrauwen waar je van droomde!

  De Revitalizers zijn verkrijgbaar bij Vital Huidtherapie en Anti-Aging in Ridderkerk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply