fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Jij wil toch ook dag en nacht die perfecte mascara-look?

    Elke ochtend is het weer een gevecht: zorgen dat de kinderen op tijd hun broodje op hebben, aangekleed zijn, en ze op tijd naar school brengen. Een hele klus op zich. En waar blijf jij? Je wilt niet met een ‘blotebillengezicht’ op het schoolplein verschijnen, en zéker niet op je werk. Maar de tijd tikt door, en voor je weet zit je weer zonder een spoortje mascara in de auto. Heb je weleens gehoord van Lash to Impress? Dit is een semi-permanente mascara (SPM) die jou 3 tot 4 weken de perfecte mascara-look geeft!

    Je hebt geen omkijken meer naar je wimpers in de ochtend. Deze zullen dag en nacht prachtig vol, én vooral mooi zwart gekleurd zijn. SPM is dus géén wimperverf maar een coating: een laagje om je eigen wimperhaartje heen. Deze wimpercoating geeft extra volume, creëert prachtig zwarte wimpers en heeft als belangrijk voordeel dat je niet meer elke dag je mascara hoeft aan te brengen. Ook is dit product 100% waterproof. Als jouw wimpers aan de dunne kant zijn, maakt SPM ze tot echte ‘eyecatchers’.

    Schoonheidssalon Elysé is gespecialiseerd in de behandeling Lash to Impress. Allereerst wordt besproken welke look je in gedachten hebt, want met SPM kunnen namelijk meerdere lagen aanbracht worden. Eigenares Iris van Vark brengt het product zorgvuldig en professioneel aan. Elk haartje wordt behandeld: zowel de boven- als de onder-wimpers. Ook kunnen de bovenwimpers gekruld worden met een wimperkrultang of wimperpermanent. Dit zorgt voor een extra mooie oogopslag!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply