Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Natuurlijke oogopslag zonder mascara
  Rate this post

  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ’s ochtends mascara aan te brengen en die ’s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ’s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  Hoe werkt het?
  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Een van de technieken is de ‘one-by-one-techniek’. Hierbij worden de wimperextensions haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht, met behulp van een speciale lijm. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt.

  Groeicyclus
  De periode dat wimperextensions blijven zitten, hangt van je groeicyclus af. Het kan verschillen van enkele weken tot maximaal 2 maanden, waarna je kunt teruggaan naar de salon voor een ‘refill’.

  Voordelen
  – ’s Ochtends en ’s avonds een mooie glamourlook
  – Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
  – Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig
  – Lengte, dikte en krul aangepast aan jouw wensen
  – Praktisch gewichtloos: je voelt de extensions niet zitten
  – Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
  – Ideaal voor als je niet zoveel wimpers van jezelf hebt
  – Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

  Permanente make-up
  Bij Gerke’s Beauty Bar kun je ook terecht voor permanente make-up! Voor de wenkbrauwen kun je kiezen voor de schaduwtechniek, microblading (hairstroke met een blade), de hairstroketechniek en ‘fashion powder brows’. Een eyeliner kan heel natuurlijk gezet worden, maar kan ook wat dikker gezet worden. Voor de lippen kun je de contouren laten doen, maar ‘full lips’ zijn ook mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply