Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • (Na)zorg en ondersteuning bij kanker
  Rate this post

  Als je met kanker te maken hebt, heb je meer nodig dan medische hulp. Medische zorg is dikwijls onmisbaar, maar dat geldt ook voor aandacht voor de impact van deze ziekte op jouw leven. THHA helpt met
  psycho-oncologische zorg en activiteiten om jouw eigen veerkracht te hervinden.

  In THHA staat niet de ziekte maar de mens centraal. Je kunt anderen ontmoeten en/of ontspanning vinden door deelname aan activiteiten. De professionele zorg is in handen van deskundige, in oncologie gespecialiseerde therapeuten.
  Zowel onze professionele zorg als onze activiteiten zijn erop gericht om jou te inspireren en faciliteren om meer kwaliteit uit het leven te halen. Niet alleen als je zelf ziek bent, maar óók als je een naaste bent. Zo organiseren we voor de jeugd die te maken heeft met een ziek of overleden gezinslid, aparte ondersteuningsgroepen. Maar ook als je een zieke partner hebt (gehad), ben je van harte welkom.

  Kom eens binnenlopen of bel voor een vrijblijvende ­kennismaking. We kennen geen wachtlijst en onze zorg is voor iedereen toegankelijk, ook als de zorg buiten de verzekering valt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply