Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Neem afscheid van je chronische vermoeidheid
  Rate this post

  Wanneer heb jij je voor het laatst echt helemaal ontspannen en uitgerust gevoeld? Als het zo lang geleden is dat je daar echt even over moet nadenken, wordt het hoog tijd om onder ogen te zien dat er wat moet veranderen. Laat die vermoeidheid niet langer je doen en laten overheersen, want er kan beslist wat aan gedaan worden.

  Vermoeidheid is in de meeste gevallen zo’n ‘vage klacht’ waarmee je niet snel naar de dokter gaat. Of misschien heb je je huisarts al wel bezocht, maar is er niets concreets uitgekomen. Je zult wel teveel hooi op je vork hebben genomen, het is de tijd van het jaar of misschien ben je nog niet helemaal hersteld van die griep die je onlangs onder de leden had. Dus sukkel je gewoon door, sleep je jezelf door de dag en neem je je klachten voor lief. Maar dat hoeft helemaal niet, want er kan wel degelijk wat aan gedaan worden. En het mooie is dat je daarvoor alleen maar het zelfherstellend vermogen van je eigen lichaam hoeft aan te spreken.

  Mesologie
  Een gezond lichaam is in balans. Er kunnen tal van redenen zijn waarom een lichaam uit balans is geraakt en daardoor gevoelig is geworden voor klachten en/of ziekte. Met behulp van mesologie kan de oorsprong van je klachten achterhaald worden. Mesologie is een vorm van geneeskunde die de reguliere medische kennis integreert met kennis uit de complementaire geneeswijzen. Deze geneeswijzen zijn gebaseerd op een gedegen studie en onderzoek, en (met name de Oosterse geneeswijzen) ontlenen hun kracht aan eeuwenoude tradities en wijsheden.

  In balans
  Een mesologisch onderzoek bestaat uit pols- en tongdiagnostiek, een lichamelijk onderzoek en een meting van je lichaamsfuncties met behulp van een meetapparaat. Zodra alle gegeven verzameld zijn en geïnterpreteerd, kan er een therapieplan voor je worden opgesteld. Dit kan bestaan uit een individueel voedings- en/of leefadvies en het adviseren van bepaalde kruiden, homeopathische middelen en/of supplementen. Maar het kan ook zijn dat je wordt doorverwezen naar je reguliere arts, specialist of andere discipline in de gezondheidszorg. Blijf niet langer rondlopen met terugkerende chronische aandoeningen en/of onbegrepen en onduidelijke gezondheidsklachten. Breng je lichaam weer in balans.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply