Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Neem afscheid van huidoneffenheden
  Rate this post

  Na de zomer is het belangrijk om je huid extra aandacht te geven. Door de blootstelling aan zonlicht heeft je huid het flink te verduren gehad. Tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging worden zichtbaar en ontsieren de huid. Het is tijd om je huid eens goed te verzorgen!

  Naarmate de jaren verstrijken en we regelmatig aan zonlicht blootgesteld worden, kunnen er plekjes en vlekjes op de huid verschijnen. Deze zijn soms cosmetisch ontsierend en kunnen bijzonder storend zijn. Voorbeelden hiervan zijn pigmentvlekken, melasma, ouderdomsvlekjes en wratjes, maar ook bloedvatafwijkingen zoals couperose. Daarnaast verliest de huid door blootstelling aan UV-straling sneller haar elasticiteit, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan

  Veilige en effectieve behandelingen
  Huidoneffenheden kunnen vaak eenvoudig en snel verwijderd worden zonder dat er littekens achterblijven. Doeltreffende methodes om ongewenste vlekjes te verwijderen zijn licht- en lasertherapie of een peeling. Dit soort behandelingen geven vaak snel een goed resultaat.

  Licht- en lasertherapie
  Bij Neoskin wordt gewerkt met de zeer effectieve Lumines M22, een systeem met drie laserkoppen en een IPL (Intense Pulsed Light) module, waarmee verschillende huidaandoeningen behandeld kunnen worden. Door de hoge energie die de M22-laser produceert, kunnen verschillende structuren in je huid selectief opgewarmd en verwijderd worden. Pigmentvlekken en gesprongen vaatjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, zonder de omliggende huid te beschadigen. Op deze manier kunnen ook tatoeages en storende beenvaatjes verwijderd worden.
  Daarnaast kan de laser minuscule gaatjes in de huid ­schieten, waardoor de huid zichzelf gaat vernieuwen. Deze behandelmethode kan ingezet worden bij (acne)littekens, striae en huidverjonging.

  Peelings
  Om de huid te exfoliëren, zijn er peelings beschikbaar. Dit zijn vloeistoffen met bepaalde zuren die op de huid aangebracht worden. Enkele dagen na de behandeling schilferen de oude huidcellen af en de aanmaak van jonge, nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Door dit proces zullen fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuringen minder zichtbaar worden. Bij Neoskin wordt gewerkt met verschillende soorten peelings die variëren in hun werking en sterkte. Voor elke huid is er een geschikte peeling; zelfs voor een extra gevoelige huid! Milde peelings verbeteren de huid met slechts een korte herstelperiode. De sterke peelings zorgen voor een duidelijker resultaat, waarbij de herstelperiode langer is dan bij een mildere peeling.
  Met elke peeling wordt het herstelvermogen van de huid vergroot, en daarom is het mogelijk om de intensiteit van de peeling geleidelijk op te bouwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply