Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Neem afscheid van je rimpels
  Rate this post

  Ook al leef je nog zo gezond en verzorg je je huid goed, toch zullen er met het klimmen der jaren rimpeltjes in je gezicht verschijnen. Misschien ontwikkel je de gevreesde kraaienpootjes rond je ogen of een storende fronsrimpel op je voorhoofd. Misschien zijn je lippen te dun of ben je niet tevreden over je mondhoekjes. Dit zijn veel voorkomende problemen, maar ze kunnen, en worden, gecorrigeerd bij veel personen. Dankzij injectables is dit nu mogelijk, op een veilige en natuurlijke manier.

  Fillers kunnen een ideale keuze zijn voor mensen die specifieke gebieden in het gezicht willen verbeteren, of van rimpels af willen die ontstaan als het gezicht ouder wordt. Een filler kan worden gebruikt om je huid gladder, de contouren van het gezicht ronder en de lippen voller te maken. Naast de veelzijdigheid van de toepassingsgebieden van fillers, is voor veel mensen de reden om hiervoor te kiezen dat de nadelen van echte chirurgische behandelingen hier niet van toepassing zijn. Verder is een rimpelbehandeling of het voller maken van de lippen met deze fillers beter betaalbaar dan de meeste chirurgische behandelingen en zijn er nauwelijks beperkingen voor het uitoefenen van de dagelijkse handelingen.

  Wat zijn fillers?
  Fillers zijn middelen die van binnenuit de ruimte onder de rimpel of plooi opvullen. Er zijn zeer veel fabrikanten die deze fillers leveren en deze fabrikanten produceren deze fillers zodanig dat ze specifieke toepassingsgebieden hebben. Zo is de filler voor de lippen anders van structuur dan een filler om de kaaklijn te verbeteren. Dokter André werkt voornamelijk met fillers die bestaan uit hyaluronzuur,
  een natuurlijke, in de huid voorkomende stof. Fillerbehandelingen in het gezicht worden in de praktijkruimte uitgevoerd. Je hoeft geen speciale huidtests te ondergaan voorafgaand aan de behandeling, dus je kunt direct na het consult behandeld worden. De behandeling wordt over het algemeen zeer goed verdragen, ondanks enig prikkend of branderig gevoel. Hyaluronzuur wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam afgebroken. Afhankelijk van welk type hyaluronzuur wordt gebruikt, kan dit proces 9 tot 15 maanden duren. ­Tijdens of na deze periode zou je de procedure weer kunnen herhalen om het behaalde resultaat vast te houden.

  Behandeling
  Injecties met fillers zijn voor de meeste mensen boven de 18 jaar erg veilig. Desalniettemin zal dokter André de behandeling tot in detail met je bespreken en vragen stellen over jouw wensen en verwachtingen. Als hij vindt dat je de behandeling begrijpt en realistische verwachtingen hebt en er geen medische contra-indicaties zijn kun je meteen behandeld worden. Na ontsmetting van de huid wordt met een dunne naald de filler in of onder de huid aangebracht. Zodra de filler zich in de huid bevindt, zet het uit. Dit uitzetten zorgt ervoor dat de rimpels naar buiten worden geduwd en er dus een gladdere huid ontstaat.

  Botuline Toxine A
  Soms is het beter om rimpels met Bolutine Toxine A, in de volksmond botoxen genoemd, te behandelen. Botuline Toxine A wordt voornamelijk gebruikt voor het ontspannen van bepaalde spiertjes voor zowel medische als cosmetische doeleinden. Bepaalde spiertjes kunnen in het gezicht de oorzaak zijn van rimpels. Door Botuline Toxine in zeer kleine hoeveelheden in of rond deze spiertjes te injecteren verminderen de rimpeltjes die door deze spiertjes zijn ontstaan. Het wordt veel toegepast bij rimpels in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen of naast de ogen en bij een ooglift. Daarnaast kan het ook worden ingezet als oplossing bij spanningshoofdpijn, migraine, tandenknarsen en ­overmatig transpireren. Op den duur worden deze behandelde spiertjes zwakker zodat je langer kunt wachten voor een vervolgbehandeling met Botuline Toxine. Door individuele verschillen reageert niet iedereen even snel en even lang, ook per persoon kan dit sterk wisselend zijn. De meeste mensen komen na vier maanden terug voor een vervolgbehandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply