Rate this post
 • Neem afscheid van je hamsterwangen
  Rate this post

  Het is een onvermijdelijk gevolg van ouder worden: slapper wordende wangen, ook wel oneerbiedig aangeduid als ‘hamsterwangen’. Hamsterwangen ontstaan door een slapper wordende kaaklijn. Onder invloed van zwaartekracht en doordat de stevigheid en elasticiteit van het weefsel in je gezicht afneemt gaan je wangen zakken. Dit is een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces.

  Wanneer je kaaklijn niet meer zo mooi doorloopt, kun je ouder lijken dan je daadwerkelijk bent. Dit is natuurlijk heel vervelend, vooral wanneer je nog helemaal niet zo oud bent. Daarnaast verschijnt de zogenaamde ‘onderkin’ óók dikwijls wanneer je ouder wordt. Natuurlijk kun je aan de slag met gezichtsoefeningen om de spieren in je gezicht te versterken of kun je een fijn masker nemen met een verstevigende en vochtinbrengende werking voor je huid. Dit zal je huid zeker goed doen, maar wat helpt écht tegen hamsterwangen?

  Strakke kaaklijn
  Gelukkig is er een behandeling voor hamsterwangen en een verslapte kaaklijn, namelijk een behandeling met de lipolaser, een superkleine operatieve ingreep zonder hechtingen. Deze laser zorgt ervoor dat er onder de huid een warmteprikkel wordt gegeven aan het vetweefsel, waardoor het wegsmelt. De behandeling is dan ook geschikt voor het verminderen van ongewenste vetophopingen. Het onderhuidse vet wordt dunner en je huid wordt strakker doordat de warmte van de laser de collageenaanmaak stimuleert. Het eindresultaat? Je hamsterwangen en je onderkin verdwijnen, en maken plaats voor een gladde en strakke huid. Bij Medikos Huid & Laser Kliniek kun je ook terecht voor het laten aanpakken van onderhuidse vetophopingen in het gebied van je hals, armen, buik, heupen of bovenbenen, en voor onderhuidse huidverstrakking.

  De lipolaserbehandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en door een ervaren arts, die lid is van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

  Onderhuidse
  unieke behandeling

  Wist je dat…
  ook relatief jonge mensen last kunnen krijgen van hamsterwangen?

  Je kunt bij Medikos Huid & Laser Kliniek terecht voor:

  – Huidtherapie
  – Huidverjonging
  – Lasertherapie
  – Injectables
  – Schoonheidsbehandelingen
  – Permanente make-up

  Laat jouw huid weer stralen
  Wil jij ook werken aan je huidprobleem of heb je andere wensen op het gebied van ontspanning en schoonheid? Dan ben je in de juiste deskundige handen van de specialisten van Medikos Huid & Laser Kliniek. De kliniek is aangesloten bij de beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit Register draagt zorg voor het bijhouden en registreren van alle nascholing en alles wat nodig is om de kwaliteit te waarborgen. Eigenaresse en huidtherapeute Yolande Werkman: ‘Mijn collega’s en ik staan klaar om jou en jouw huid te verzorgen. Voor welke behandeling je ook gaat, je kunt ervan uitgaan dat deze op maat wordt gemaakt en leidt tot een optimaal resultaat.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply